500 Gr İnternette 7,5 TL Petshoplarda 10 TLDışarıda yemcide karışık yem kilosu 5 TL aktarcilardada 6 TL kilosu versele laga fiyat nedir acaba tabi icerigide onemli.
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda yem konusunda bir incelemem mevcuttur http://www.muhabbetkusu.com.tr/thre...e-karsilastirma-ve-kapsamli-incelemesi.52862/
tekil kullanıcılar her zaman söylerim iyi yemi almak ister bu yüzden Versele Laga Belçika'da üretildiği sürece tek kaliteli yem şuanda Almanya'dan ithal gelseydi Vitakraft derdim.
incelememi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
Versele Laga'da tek sıkıntı premium V.A.M ürünün türkiyede kiloluk paketleri halen yok sadece 20 kilolukları var ve sizde premium yazmışsınız bu ürün yok türkiyede kiloluk. Var olan Versele Laga Prestige bahsettiğiniz.
Kesinlike Size Katılıyorum Sonuçta Onlarda Bir Can Taşıyor Sonuçta Senin Verdiğini Yiyip İçiyor Kuş Eğer Bir Kuş Aldıysan Sorumluluğunu Yerine Getirmek Şart Sen En İyi Koşullarda Bakasınki En İyi Şekilde Kuştan Geri Bildirim Alasın ...Kalite her zaman iyidir. Hasta oluyorlarda nasıl iyi ederiz diye düşünüyoruz. Adam gibi anlayan veteriner yok zaten Türkiye de. Varsa bile bir elin parmağını asla geçmiyor. Hepimiz de Türkiye'nin farklı il'lerinde ikamet ediyoruz. Uzun lafın kısası yem için verdiğim paraya asla acımıyorum. Çok mu zenginim değilim. Belki çoğu şeyden kısıyorum. Ama bende 4'çocuk var. Aldım mı toplu alıyorum netten. Açık kiloluk yemleri tercih edenler için söylüyorum mubişiniz hiç mi değerli değil.
* Yavuz beyin dediği gibi versele-laga premium Türkiye piyasasında 20kg şeklinde satışta. Yakın olsak da birbirimize 20kg'm olanı alsak 5'kg şeklinde 3'4 arkadaş paylaşsak. O yem kaliteli yemmiş. Ama versele-laga budgies prestige de muhteşem. Açıkta yemleri lütfen mubişlere vermeyin.. Sağlıklı değil!!!
Merhaba.1kilo yemin icinde ne kadar ketan tohumu olmali? Ben ayri ayri alip kendim katmak isdiyorum. 1000 kramin 5 %-mi? . Yani 1kq yeme 50 kram ketan tohumu katsam olurmu500 Gr İnternette 7,5 TL Petshoplarda 10 TL
1000Gr İnternette 13,5 TL Petshoplarda 17 TL
İçinde; Sarı darı % 52 kırmızı darı %16 ak darı % 12 soyulmuş yulaf,%9 kanarya tohumu,%5 keten tohumu %3 yalancı safran % 2,5 nijer tohumu % 0,5
Alışveriş Yaptığım Petsopda 2 Çeşit Versele Laga Muhabbet Kuşu Yemi Var Ancak Ben Üsteki Resimdekini Kullanıyorum Ve Ankette Üsteki Resimdekini Varsaydım Sizin Dediğiniz Hangisi Acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 7448
Ekli dosyayı görüntüle 7449
Kalite her zaman iyidir. Hasta oluyorlarda nasıl iyi ederiz diye düşünüyoruz. Adam gibi anlayan veteriner yok zaten Türkiye de. Varsa bile bir elin parmağını asla geçmiyor. Hepimiz de Türkiye'nin farklı il'lerinde ikamet ediyoruz. Uzun lafın kısası yem için verdiğim paraya asla acımıyorum. Çok mu zenginim değilim. Belki çoğu şeyden kısıyorum. Ama bende 4'çocuk var. Aldım mı toplu alıyorum netten. Açık kiloluk yemleri tercih edenler için söylüyorum mubişiniz hiç mi değerli değil.
* Yavuz beyin dediği gibi versele-laga premium Türkiye piyasasında 20kg şeklinde satışta. Yakın olsak da birbirimize 20kg'm olanı alsak 5'kg şeklinde 3'4 arkadaş paylaşsak. O yem kaliteli yemmiş. Ama versele-laga budgies prestige de muhteşem. Açıkta yemleri lütfen mubişlere vermeyin.. Sağlıklı değil!!!