Bulent karaata
Yeni Üye
Kusum 2 haftadır hapsırıyo gecmıs gunlerde az oldugu ıcın pek onemsemedım ama suan cok hapsırıyo ne onerırsınız
Yıkadınmı Belki Burnu Tıkanıyordur![]()
Önemli Birşey Yoktur Merak Etme Burun Delikleri Açıksa Görünürrde Sorun Olmaz Bence
Yok ustam acık delıklerı sen cevrımdısıydın ama acık mod olan arkadaslar neden hıc ılgılenmedı merak edıyorum sen cevrım ıcı olunca yazıyon sagol
Belki Yorum Yapmamişlardır Bİlerek Anlamamiş Olabilirler Çoğu İçeriklere Bakıyor Bilgileri Olmaya Bilir Normal Birşey Bu Sonuçta Her Okuyan Yorum Yapacak Diye Birşey Yok Belkide Yazıklarını Gören Yazası Varsada Yazmıyordur
Hapşuruyor konu.
Dışkı konu.
Hepsine genel tek bir konu açsan cevaplardırılır.
Toz kaçmıştır kuşuna.Ortamdaki havaya,neme ve temizliğe dikkat et düzelir.
Yazmasa yazmasın usta napım ya o anlık bılgı lazımsa o an ılgılenılse ıyı olacaksa kus oldukten sonra yazsa ne yazmasa ne
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:19 -->-> Daha önceki mesaj 21:17 --
Demekkı aynı anda olmamıs ondan olabılırmı bıraz dusun
Düzgün bakarsan ölmez korkma.Temiz tut,ceyrandan koru,günlük taze su ver,yemine,kumuna dikkat et hiçbir şey olmaz.
Sagol INSALLAH
Hapşırmaya çok takma.Toz kaçmıştır yada bişey kaçmıştır.Birkaç güne düzelir.Önemli bir konu değil.
Kuşun hareketli olsun ona dikkat et.
Kafama sundan dolayı taktım 1.5haftadır az hapsırıyo dıye onemsemıyodum fakat dun cok asırı hapsırdı ondan yazdım
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:35 -->-> Daha önceki mesaj 21:34 --
Tuye gırdıgınden berı hareketı kesıldı 1 aydır