https://hizliresim.com/ojnle78
Hocam mikostatinin 4. Günündeyiz ama bu dışkılar hâlâ böyle -hatta bazen neredeyse full sıvı, az bir beyazlık- ancak çok canımı sıkıyor. Normal mi? Ayaklarının soğukluğu da sanki ortamın serinliğinden ötürüymüş gibi çünkü elime veya üstüme geldiğinde birkaç dakikaya ayakları normal sıcaklığında oluyor, ki vücudu zaten olması gerektiği gibi. Bugün banyo yapma ihtiyacı hissetti, yaptırdım sonra havlunun içinde kuruttum. Triflucana mı geçeyim, ne yapmam lazım? Veya başka bir rahatsızlığı olabilir mi?
Son bikaç ayda bu kuşta ayrıca şöyle iki rahatsızlık var:
1- gagasını bazen hiçbir şey yokken açıp kapatıyordu.
2- kendini yere atması. Bunu ilk 2-3 ay önce yaşadık sanırım. Gece vakti birden kendisini attı, çığlık çığlığa ters döndü ve kalkamadı. Anında gittik yanına aldık fakat ayağa kalkamadı. Kırık var sandık, sarsmadan aldık sarmaladık elimizde tuttuk, hep yanında olduk ama durum o kadar değişikti ki ölecek sandık. Sonrasında birkaç saat boyunca ses çıkarmadan ve pek hareket etmeden durdu. Böyle olduktan sonra da genelde bi şey yemiyor, iştahını açmak için de yumurta beyazı veriyordum. Bu ve bunun daha hafif "atak" benzeri durumları şu ana kadar 7-8 kere olmuştur.
Ayriyeten önceden de değindiğim gibi, bir önceki rahatsızlığında ilaç tedavisini kestikten sonra -bir süre probiyotik verdiğim halde- sulu dışkılar devam etti ama onun dışında tamamen normal olması beni yanılttı