Hasta kuşum öldü diğer kuşlarımda sorun var mı

Perdeye doğru atıyorum perdeye konuyor diğer türlü çarpıyor uçmada sıkıntısı yok konmada var hep kafeste kalmış belliki ben alana kadar 7 8 metrede perdeye doğru atıyorum uçuyor ama normalde elimden yada başka bir yerden kendi uçunca çakılıyor
Perdeye doğru atmayın,bu tarz hareketler yapmayın kuş sarsılmasın

Parmak atlatmacayı hızlı yaparsanız kanat çırpar. 2-3 hafta sık yaparsanız kanat kasları gelişir.

Parmak atlatmacayı hızlı yaparsanız kanat çırpar. 2-3 hafta sık yaparsanız kanat kasları gelişir.
Müsadenizle birşeyde ben eklemek istiyorum.
Parmak atlatmaca yaparken merdiven gibi bir parmağı biraz daha yukarıda (boynunun hemen alt kısmına) tutarsak gagasıyla tutunarak tırmanmaya çalışıyor ve daha çok kanat çırpıyor.

Müsadenizle birşeyde ben eklemek istiyorum.
Parmak atlatmaca yaparken merdiven gibi bir parmağı biraz daha yukarıda (boynunun hemen alt kısmına) tutarsak gagasıyla tutunarak tırmanmaya çalışıyor ve daha çok kanat çırpıyor.
Evet ama ben uğraşamam vaktim de yok diyenler ,kuşları için oyun parkı oyun alanı oluşturmalı. Hazır yapılmış platform alınabilir veyahut kişi kendi tasarlayıp platform oluşturabilir. Kuşun oynayacağı alanın olması oyuncaklarının olması vs bunlar kalori yakmalarını ve de eğlenip stres atmalarını sağlıyor.

Geri