Merhaba hocam kusum 2 3 gundur halsiz ve ishal. Uçamıyor kanatlari kalkik duruyo sıcaktan diye biliyodum ama hic ucamiyor. Sebep nedir acaba yardimci olurmusunuz ve ilac onerecek misiniz ?
Tesekkurler
Nereye yazdigimi bilmiyorum sayfayi kullanmayi bilmiyorum bilginiz varsa paylasirsinizBirine mesaj mı atacaktınız sanki birine hitaben yazmışsınız ama foruma düşmüş mesaj![]()
Nereye yazdigimi bilmiyorum sayfayi kullanmayi bilmiyorum bilginiz varsa paylasirsiniz
Dişkisi yok suan temizledim ama sade suKuşun kendi fotoğrafını ve dışkısının fotoğrafını paylaşın.
Veterinere gitmeli gidene kadar da tuzsuz ve yağsız haşlanmış patates yedirin. Kafese dal darı asın. Suluğundaki suya beş damla elma sirkesi ekleyin. Kanat ve ilaç için de hekim mutlaka değerlendirme yapacaktır.
Yazdıklarımı yapın. Tuzsuz ve yağsız haşlanmış patatesle beraber tuzsuz ve yağsız pişmiş pirinç lapası da verebilirsiniz. Kanatlarında sorun olabilir, veterinere götürün.
Tamam tesekkur ederimYazdıklarımı yapın. Tuzsuz ve yağsız haşlanmış patatesle beraber tuzsuz ve yağsız pişmiş pirinç lapası da verebilirsiniz. Kanatlarında sorun olabilir, veterinere götürün.