Hastaligi hala gecmedi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Esra48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Esra48

Meraklı Üye
2 hafta oldu alalı fakat hastaymis geçen haftadan beri ilaç tedavisi uyguluyorum ıshaldi avidiare kullandim şimdi de grip oldugu icin burnu tikaniyor zor nefes aliyor genellikle aksamlari uyku moduna geçerken burun akıntısı başlıyor gün içerisinde aktif ama hasta kaç haftadir :( kuscuya gttim eritrom gibi bi ilaç verdi burun delikleri tikaliydi açtı rahatladı kuşum daha 1 gün oluyo kullanali napmam gerek kuşum baya usuttu :(( kuşum o burunlari tıkalı olduğu süreçte çok zorlanıyor hapsuruyor heryerine bulasiyor artık bitsin
Bugün ilk defa elimden bişeyler yedi :((
Diskisi da bu şekilde

Ekli dosyalar

• 20180313_092059.jpg
    20180313_092059.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 47
Sumukten saçları birbirine girdi :(

Ekli dosyalar

• IMG-20180311-WA0039.jpeg
    IMG-20180311-WA0039.jpeg
    771.4 KB · Görüntüleme: 46
2 hafta oldu alalı fakat hastaymis geçen haftadan beri ilaç tedavisi uyguluyorum ıshaldi avidiare kullandim şimdi de grip oldugu icin burnu tikaniyor zor nefes aliyor genellikle aksamlari uyku moduna geçerken burun akıntısı başlıyor gün içerisinde aktif ama hasta kaç haftadir :( kuscuya gttim eritrom gibi bi ilaç verdi burun delikleri tikaliydi açtı rahatladı kuşum daha 1 gün oluyo kullanali napmam gerek kuşum baya usuttu :(( kuşum o burunlari tıkalı olduğu süreçte çok zorlanıyor hapsuruyor heryerine bulasiyor artık bitsin
Bugün ilk defa elimden bişeyler yedi :((
Diskisi da bu şekilde
geçmiş olsun ama iyiye gidiyor gibi sanki....

fotoğrafta iyi görünüyor, çabanızı takdir ettim valla...

fotoğrafta iyi görünüyor, çabanızı takdir ettim valla...
Allah razı olsun
O kadar hasta olmasına rağmen aktif ama burnunda ara ara tıkanıklık oluyor ve nefes almada cok güçlük çekiyor o esnada hayattan kopuyor iste kabarmalar halsizlik fln oluyo sonra burnu geciyor kuruyor rahatliyor solunum yolları iltihaplı sanırsam :(

Allah razı olsun
O kadar hasta olmasına rağmen aktif ama burnunda ara ara tıkanıklık oluyor ve nefes almada cok güçlük çekiyor o esnada hayattan kopuyor iste kabarmalar halsizlik fln oluyo sonra burnu geciyor kuruyor rahatliyor solunum yolları iltihaplı sanırsam :(
sıcak tutun, ilaçlarını verin yeterli, kuşta kabarma yok gibi, bu sizin için iyi bir durum. Bir de sanki kuş tüye girmiş gibi, tabi uzman arkadaşlar daha yerinde yorumlar yapacaktır.

sıcak tutun, ilaçlarını verin yeterli, kuşta kabarma yok gibi, bu sizin için iyi bir durum. Bir de sanki kuş tüye girmiş gibi, tabi uzman arkadaşlar daha yerinde yorumlar yapacaktır.
Burda burnu açık o yüzden tikandiginda öyle kötü oluyor ilk başlarda kabarik duruyordu onu atlattik bide acemiyim tüy çıkma girme nedir daha blmiyorum ama bu enfeksiyonu atlatmadan bi darbe daha kaldiramam :))

Burda burnu açık o yüzden tikandiginda öyle kötü oluyor ilk başlarda kabarik duruyordu onu atlattik bide acemiyim tüy çıkma girme nedir daha blmiyorum ama bu enfeksiyonu atlatmadan bi darbe daha kaldiramam :))
kuşlar belli periyodlarda tüylerini yenilerler, çok önemli bir durum değil, siz keyifle kuşunuzla ilgilenin, herşey güzel olacak inşallah, tedaviye devam...

@Selçuk YÜKSEL abi böyle oluyo kuşum burnuna da dikkat et pit pit ses geliyo bide :(
Kuşumda bu sorun olmasa çok mutlu

@Selçuk YÜKSEL abi böyle oluyo kuşum burnuna da dikkat et pit pit ses geliyo bide :(
Kuşumda bu sorun olmasa çok mutlu
Veterinerin verdiği ilaç iyidir. Solunum yolu hastalıklarında kullanılır. 5 gün yarın suluğa pirinç tanesi kadar katıp iyice karıştırarak verin. Düzelir merak etmeyin.

Evde çocuklar için kullanılan buhar makinesi varsa veya bulabilirseniz. Ventolin alarak bıhar makinesi yardımıyla kuşa solutun. Nefesini açacaktır. Bunu yapamıyorsanız. Her bir burun deliğine bir damla tuzlu su damlatın.

dün bakamadım foruma selçuk hocam ilgilenmiş son durumu nedir? @Esra48

dün bakamadım foruma selçuk hocam ilgilenmiş son durumu nedir? @Esra48
Burunlari tikali yine ve öylece uyuklama seklinde duruyor dal dari yedi az önce hapsuruyor sürekli akıntısı oluyor geceden başladı bugün 2.gün antibiyotige baslayali 2 3 gün daha beklicem eğer iyilesmezse napcam :(

Burunlari tikali yine ve öylece uyuklama seklinde duruyor dal dari yedi az önce hapsuruyor sürekli akıntısı oluyor geceden başladı bugün 2.gün antibiyotige baslayali 2 3 gün daha beklicem eğer iyilesmezse napcam :(
Antibiyotik etki etmezse veteriner baksın tekrardan tedavi sürecini en başından anlatın

Kuşumu suan zor uyuttum
Dün aksamdan sabaha kadar burunlari tikaliydi hali yoktu öğlen biraz daha iyi oldu tikandi ama açıldı aksama doğru bi hareketlendi anca zor durdu
Bugün heryeri ısırdı uçtu durdu 2 gündür ztn birlikte yapmadigimiz sey kalmadı
Çok enerjik bn yoruldum ama verdiğim yiyeceklerden mi kaynaklandı acaba
Çilek muz salata kuruyemiş hepsinden tattı :D bişey olur mu
Bide iyileşmeye gitmese bunları yapmazdı dimi
@MeHeDe @Budgyowner @Tunç

Geri