KiwiMaviş
Meraklı Üye
Kursak mantarı demiştiniz ama videoda ekledim
Konuda video attım giriş seviyesi deyken nudahale edim istiyorum nefes alırken kuyruğunda sorun olmuyor veya herhangi bir şeyi yok suyunu içiyor yemeğini bolca yiyiyor oyuncakla oynuyor ve çok hiperaktifResimdeki ilaç mikostatin'in muadilidir (eşdeğer). Kursak mantarında kullanılabilir. Ancak kuşta kursak mantarımı var yoksa solunum problemimi var emin olamadım. @Hayvansever03
Hırıltı seviyesi yüksekliği ne kadar şimdiye kadar duymadımBen solunum rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Nefes alıp verişi hırıltılı mı?
Kuşa yaklaşıp ağız açıp kapatırken nefes alış verişini dinleyin. Hırıltı var ise zaten hissedersiniz.Hırıltı seviyesi yüksekliği ne kadar şimdiye kadar duymadım
Hırıltı yok hocamKuşa yaklaşıp ağız açıp kapatırken nefes alış verişini dinleyin. Hırıltı var ise zaten hissedersiniz.
Peki sıvı bir şekilde kusma, sindirilmemiş yem kusma gibi durumlar var mı?Hırıltı yok hocam
Yok hocam sadece konudaki hareketleri yapıyorPeki sıvı bir şekilde kusma, sindirilmemiş yem kusma gibi durumlar var mı?
Hocam solunumdan şüpheleniyorum fakat net teşhis koymak zor bu yüzden tedavi öneremiyorum. Veterinerlik fakültesine götürebilme şansınız var mı?
Yani kursak mantarı kesin değil mi?Bende emin olamadım.
Başlangıcı da olabilir, solunumdan kaynaklı da olabilir. Tespit etmesi zor, mutlaka bi veterinere danışın.Yani kursak mantarı kesin değil mi?
Yani kursak mantarı kesin değil mi?
Kursak mantarı değilse ilacın kuşu zehirleme gibi durumu var mıDediğim gibi emin olamadım. Ancak elindeki ilacı deneyebilirsin. 2-3 gün kullan faydası olmazsa kursak mantarı yoktur. İlacın dozajı tam dolu suluğa 3-4 damla katılır, hergün tazelenir.
Kursak mantarı değilse ilacın kuşu zehirleme gibi durumu var mı