Ali Mert Sedir 5
Yeni Üye
daha açıklayıcı anlatır mısınız durumu? kuşun neyi var?Astım hastalığından şüphelendiğim m Kuşum şuanda fotoraftaki gibi ne yapabilirim lütfen hemen cevap verin![]()
Nefes alırken ses çıkarıyor bazen keyifsizleşiyordaha açıklayıcı anlatır mısınız durumu? kuşun neyi var?
Dün konuşmuştuk sizinle solunum yolu hastalığından şüphelenmiştinizBu saatte uyumadı mı hala ogeçmiş olsun sıkıntı ne acaba ?
Fotoğraftan anormal bir şey görünmüyor videoya çekip atın.Ve şuanda uyukluyor normalde yatacağında başını tüylerine gömer ama şuan ayakta uyuyor çok korkuyorum ne yapabilirim
Şuan tünekte kuyruğu 1 cmden fazla aşağı yukarı oynuyor mu ?Dün konuşmuştuk sizinle solunum yolu hastalığından şüphelenmiştiniz
o sesi videoya kaydedip siteye yükler misiniz?Nefes alırken ses çıkarıyor bazen keyifsizleşiyor
benim kuş gece ışıkta uyumayı pek sevmez. belki o da ışığı kapamanızı bekliyordurVe şuanda uyukluyor normalde yatacağında başını tüylerine gömer ama şuan ayakta uyuyor çok korkuyorum ne yapabilirim
Sesi şuanda çekemiyorum kuşu dışarı çıkartmadım yormak istemedimo sesi videoya kaydedip siteye yükler misiniz?
benim kuş gece ışıkta uyumayı pek sevmez. belki o da ışığı kapamanızı bekliyordur