Havaların ısınması ve hapşırık

brcsr55

Yeni Üye
Merhaba, ben bir şey sormak istiyorum. Çok defa kuşumu tanıttım burada kafeste duran bir kuş değil benim kuş akşama kadar dışarıda evin her yerini geziyor, uçuyor. Şimdi malum yaz geldi havalar ısındı pencereler hep açık. Elimden geldiğince cereyandan uzak yerlere çekiyorum kuşu oynaması için ama yine bildiği alışık olduğu yerlere gidiyor. 2 gündür de hapşırık problemimiz var ama hapşırığı sulu bir hapşırık değil kuru bir hapşırık, gözlemledim yemesinde,içmesinde, hareketlerinde ve kakasında bir problem yok aynı hep. Sadece yem yerken ve uçup geldikten sonra hapşırıyor. Dediğim gibi kuru bir hapşırık. Tozlardan dolayı olduğunu düşünüyorum ama yine de ne kullanabilirim ve nasıl önlem alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Burnuna sabah akşam karbonatlı su damlatabilirsiniz bir kaç gün. yeminin tozlu olmadığından emin olun. Rüzgar degmesiyle cereyanda kalması farklı şeyler. Rahat bırakın istediği gibi takılsın probiyotik ve vitaminle bağışıklığını destekleyin

Burnuna sabah akşam karbonatlı su damlatabilirsiniz bir kaç gün. yeminin tozlu olmadığından emin olun. Rüzgar degmesiyle cereyanda kalması farklı şeyler. Rahat bırakın istediği gibi takılsın probiyotik ve vitaminle bağışıklığını destekleyin
Sabah akşam yemini üflüyorum hocam vitamin ve probiyotik veriyorum sürekli sık sık olmasa da. Burnuna karbonatlı suyu nasıl damlatıcam peki elime alınca çığlık çığlığa kıyamet koparıyor çünkü

O zaman damlatmayın. Yaşayacağı stres göreceği faydaya değmez. Dışkılar normalse, hastalık belirtisi yoksa müdahale etmeyin. Zaman zaman gelişmeleri paylaşın takipte kalalım.

Geri