Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim kuşlar kafesın aşagısına inip kendi dışkılarını ve altına serdiğim kagıdı yiyorlar eşelemeye çalısıyorlar nedeni neden olabilir yardımcı olurmusunuz ? Ne yapmalıyım ?
yuvalıgı takılıyken dişi kuş içine girip cıkıyordu ama erkek hiç girmedi korkuyor mu nedense hiç girdigini görmedim bende cıkarttım yuvalıgı biraz görmezlerse belki tekrar takınca girerler diye ama dedigim gibi yavru yapmaya daha erken degilmi ?*
peki o zaman teşekkür ederim mehmet bey ama erkek hiç girmiyor içeri dişi giriyor ama erkekte tık yok kızıştırıcı aldım bakalım onun farkını görebilecekmiyim
benim dişide 5 aylık 1.5 aylıken aldım aldıgımda gagası siyahtı ve alın çizgileri vardı sindi çizgiler silindi siyahlık gitti ama 5 aylık erken deilmi yuvalık için kuşlarımda çok güzel eş tuttular birbirlerine yem veriorlar taksammı yuvalığı 1 2 ay daha beklesemmi