Bitler rahatsız ediyordur en kolay yöntem 1 suluk suya 5-6 damla elma sirkesi katarak kuşun özellikle kanat altına sıkın ayrıca banyo yapması için kuşa banyoluk takın yine içine elma sirkesi katın son olarak da suluktan tüneğe yemliğe oyuncağına salıncağına tüm kafes malzemelerini ve kuşun bulunduğu yeri dezenfekte edinArkadaşlar şimdi farkettim kuşumun heryerinde bit var bi an hepsi ortaya çıktı 15 den fazla vardır ne yapmam gerekiyor sürekli kaşınıyor lütfen yardim edin kendi kendine bağırıyordu galiba bit yüzünden ne yapmalıyım
Vilmectin ense damlası bir damla kullanın kusa sirkeli banyo verin yum kafes ekipmanlarını söküp özellikle tahta tünek vebyuvalik varsa içini sirkeli su ile silin 10 gu sonra bir ense damlası daha uygulayın ve bir sprey şişesine 3 ölçek şu ya 1 ölçek sirke koyun arar kusa kafese sprey şeklinde sıkın Bu arada kullanacağınız sirke elma sirkesi olacakcevaplarınız için teşekkür ederim
Tavuk biti insana geçebiliyor kuş birikmeden geçmesin bence geçer hatta dize kaşıntı olarak zarar verir
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Solucan gibi hareket ediyor sa bu kurt olabilirelimle yakalayamadım ama kuşu avucuma aldığımda hepsi ortaya çıkıyor bu nedir
sürekli hareket ediyorlar