CAGDAS AYDIN
Yeni Üye
Evde kafeste kuş beslemekten sıkılıp kusların dogal ortam zevki yasamasi ve verimli üretim yapabilmek icin öncelikle fare ve hasereler icin ilaclama ve gerekli onlemleri aldım rutubet ve nem icin havalandırma yapıyorum. Zeminin ıslakligi gitmesi icin cimento serdim duvarlara kirec yaptim. Tugla olan bolumleri sıvadım. Aydınlatma icin led kullanıcam önerileriniz ve gorusleriniz nedir fotograf atarak sonuca ulasicam destekleriniz ile Levent abi mutlaka yorumunu onerini bekliyorum
bunlarda nisanlimla beraber yaptigimiz el emegi goz nuru yuvaliklarimiz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:07 -->-> Daha önceki mesaj 11:02 --
Evet insaata devam ediyoruz ısı yalıtımı ve elektrik tesisati tamamdir son bir kez yarın yalitimlari kireclerim sıcak tutsun diye agaclandirma ve tuneklendirmeyi yapar kuslarimi yeni ortamlarina ucururum
Yeni fotograflar cektim

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:07 -->-> Daha önceki mesaj 11:02 --
Evet insaata devam ediyoruz ısı yalıtımı ve elektrik tesisati tamamdir son bir kez yarın yalitimlari kireclerim sıcak tutsun diye agaclandirma ve tuneklendirmeyi yapar kuslarimi yeni ortamlarina ucururum
Yeni fotograflar cektim