Hipersensitivite Pnömonisi

alienjanna

Paylaşımcı Üye
Arkadaşlar merhaba. Yaklasık 1 yıldır muhabbet kusumla hep aynı odada yatıyoruz. Bende bu öksürük olayı kusumla yatmaya basladıgımdan 1 ay sonra kadar başladı ve her geçen gün dahada şiddetleniyor. Biraz araştırma yapıp
Hipersensitivite Pnömonisi adlı bir hastalığın olduğunu keşfettim. Belirtilerin %80inini yaşıyorum. Ayrıca artık iki kusum var. Kuslarımla yattığım odayı ayırsam gün icinde beraber vakit geçirsek bile tedavim yanıt verir mi? Mesela gündüzleri odada tutsam sonra odayı temizleyip havalandırsam ve gece yatarken kuşları başka yere koysam sorun devam eder mi? Bu durumu yaşayan birileri var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba. Yaklasık 1 yıldır muhabbet kusumla hep aynı odada yatıyoruz. Bende bu öksürük olayı kusumla yatmaya basladıgımdan 1 ay sonra kadar başladı ve her geçen gün dahada şiddetleniyor. Biraz araştırma yapıp
Hipersensitivite Pnömonisi adlı bir hastalığın olduğunu keşfettim. Belirtilerin %80inini yaşıyorum. Ayrıca artık iki kusum var. Kuslarımla yattığım odayı ayırsam gün icinde beraber vakit geçirsek bile tedavim yanıt verir mi? Mesela gündüzleri odada tutsam sonra odayı temizleyip havalandırsam ve gece yatarken kuşları başka yere koysam sorun devam eder mi? Bu durumu yaşayan birileri var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle Geçmiş olsun eğer sizin sağlığınızı etkiliyorsa kuşları yattığınız odada mümkünse hiç tutmayın çünkü gün içinde onlardan dökülen tozlar ve tüyler odanın neresine gittiğini bilemezsiniz ve bu siz yatarken sizi rahatsız edebilir bencengunmicindeki temaslarda bur sıkıntı yasamazsınız ama cok-da fazla vakit geçirmeyin o zaman

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doktora gidin. Belki de kuşlarla alakasız bir hastalığınız vardır. İnternetteki tanılar varolan hastalığı belirlemede uygun ölçüt değil. Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun kendinize dikkat edin. kesinlikle doktora görünün derim çünkü kuşların ve kafesin gereken temizliği yapılıyorsa başka bir rahatsızlık da olabilir. Ama aynı yine de kuşlarla aynı odayı paylaşmayın sonuçta kuşların dışkısı ortalıkta kalıyor kısa bir süre de olsa görünmeyen börtü böcek ya da başka canlıların üremesine zemin hazırlar özellikle yaz aylarında

hastalığınızı siz keşfedemezsiniz internetten okuduklarınızla. doktorun tanı koyması gerek. doktora gidin. kuşların akşam yerini değiştireceğinize hiç odanıza koymayın daha iyi olur bence. salonda ya da başka müsait bir odada kalsınlar. sizin için de daha iyi olur

Teşekkür ederim cevaplar icin. Müsait bir vaktimde doktora görüneceğim zaten:)

Geri