Elifvekopuk
Meraklı Üye
Arkadaşlar muhabbet kusum dünden beri ağzını açarak nefes almaya başladı bunu sürekli yapmasa da tekrar ediyor hareketleri neşesi iyi ama bilmiyorum bilenler yazabilir mi
Yeni değil alıştı iyice ses falan da cikmiyo ama durup durup öyle yapiyo gece falanKuşu yeni aldiysaniz yanina cok fazla yaklaşıyorsaniz yada ses gurultu durumunda stresten dolayi olabilir nefes alirken ses vb durumlar varsa astim gibi hastalik olabilir
Normal. Mi yani titriyo da aradaBenim dişi kuşta terlediği zamanlarda ağzını açıp kapatıp hızlı nefes alıyor.
Terlediği için yapıyor.Normal. Mi yani titriyo da arada
Anladım çok sağolunTerlediği için yapıyor.
Kuşunuzda yağlanma problemi var mı ? Ve bulunduğu ortam direk güneş ışığına maruz kalıyor mu?Arkadaşlar muhabbet kusum dünden beri ağzını açarak nefes almaya başladı bunu sürekli yapmasa da tekrar ediyor hareketleri neşesi iyi ama bilmiyorum bilenler yazabilir mi
Yglaanma derken şöyle kusum bi ay önce yandı ve krem sürüyoruz sürekli banyo yaptırmak da yasak doktor dedi ondan olabilir mi güneş e cikarmiyorumKuşunuzda yağlanma problemi var mı ? Ve bulunduğu ortam direk güneş ışığına maruz kalıyor mu?
Yaraların durumu nasıl çok mu kötü ?Yglaanma derken şöyle kusum bi ay önce yandı ve krem sürüyoruz sürekli banyo yaptırmak da yasak doktor dedi ondan olabilir mi güneş e cikarmiyorum
Kötüydü de duzeliyo şükürYaraların durumu nasıl çok mu kötü ?
Bak bu güzel haber.Hızlı nefes alıp vermesi kendisini rahatlattığı içinde bunu yapıyor olabilir.Kötü düşünmemek lazım.Kötüydü de duzeliyo şükür
İinsallah ya ama veterinere goturcem bakalimBak bu güzel haber.Hızlı nefes alıp vermesi kendisini rahatlattığı içinde bunu yapıyor olabilir.Kötü düşünmemek lazım.