Maşallah boş yok![]()
maşallah hepsi birbirinden güzel ve saglıklı tüylerı kadar ömürleri olur insallah
Maşallah. Nazar değmesin. Sağlıklı ve güzel kuşlar.
Maşallah çok güzel ve çok güzeller. Hayvanları seviyorum ama kuşları ayrı seviyorum genelde kadınlar titiz oluyorlar tüyü uçar etraf pislenir diye annem kız kardeşim hatta babaanem ve yengeler bile söyleniyor bana altı üstü bir çift kuşum var demek ki böyle bir hobihane açsam kıyametler kopacakTebrik ve taktir ediyorum sizi bu yüzden, tekrar Maşallah ve hayırlı üretimler.
En iyisini yapıyosunuz aynen devam(= Ah bir bilseniz ben de çok titizim ama kuş sevgisi bir başka engel olamıyorum. (= Bir odayı onlara tahsis ettik tüyleri vs. dışarı çıkmasın diye önlem aldık şimdilik bir sıkıntı yaşamıyoruz. Yaşarsak da dükkan tutarım yine onlardan vazgeçmem o derece =D
Maşallah çok güzeller gerçekten. Aslında daha çok onlara gösterdiğiniz ilgi ve sevgi çok hoştu umarım daha da büyük bir hobihaneniz olur![]()
Maşallah, bereketli üretimler olsun.
Gayet güzeller, tertemiz bakıyorsunuz.
Maşallah çok çok tatlılar Güle güle besleyin bereketli üretimler
Sağolun (= Darısı isteyenlerin başına inşallah (=Hayırlı üretimler sağlıklı yavrular olsun
maşallah hayırlı üretimler
Maşallah Seda hanım tüm kuslariniz çok hareketli cok güzeller,bizim oglanla kız da 3 lemis Inşallah sag salim yavrular çıkar.sağlıkli hayırlı bol üretimler olsun