Parazit olup olmadığı nasıl anlaşılır pekiZorunlu değil ama tedbirli olmak adına faydalıdır. Yada ne zaman parazit olursa o zaman kullanılır
Hasta değil kuş şuan oldukça sağlıklı şükür ki ama çok kaşınıyor bebekliginden beri suyu da hiç sevmiyor banyo yapmıyor haliyle bu şartlarda gerekli mi pekiSağlıklı kuşa gerekmez ama sağlıklı olup olmadığını bilmediğimiz ve bunu öğrenme durumu olmadığımız kuşa dış parazit ilacı yapılabilir tedbir açısından. Hasta kuşa ise zaten yapılmalıdır.
İvermektin etken maddesi dış parazit damlası ayrıca iç parazit ilacıdır.
Kaşınması parazit ten değildir yüksek ihtimalle. Ona omega 3 desteği verin hem tüyleri daha sağlıklı olur hem kaşınması azalır.Hasta değil kuş şuan oldukça sağlıklı şükür ki ama çok kaşınıyor bebekliginden beri suyu da hiç sevmiyor banyo yapmıyor haliyle bu şartlarda gerekli mi peki
Banyoluk aldım koydum ama kafesin yanına yaklaşmadı normalde de kafese girmeyi sevmiyor zaten tamamen uzaklaşıyor öyle olunca. Bir de omega 3 için öneriniz var mıKaşınması parazit ten değildir yüksek ihtimalle. Ona omega 3 desteği verin hem tüyleri daha sağlıklı olur hem kaşınması azalır.
Banyoya alıştırmak için : suluğunu alın. Banyoluğa az su koyup kafese asın. 2-3 gün suyunu banyoluktan içsin. Bir süre sonra banyoluktan yüyler vs görürsünüz banyo yapmış olur.
Banyoluk göreceği yerde birkaç gün dursun güven kazanır. Sonra kafesine yakın koyarsınız daha da alışır en son dediğim şekilde kullanırsınız. Online pazarlama sitelerinde bulursunuz omega 3'ü mamaya katarak vermelisiniz.Banyoluk aldım koydum ama kafesin yanına yaklaşmadı normalde de kafese girmeyi sevmiyor zaten tamamen uzaklaşıyor öyle olunca. Bir de omega 3 için öneriniz var mı