İkinci kuluçkanın ilk yavrusu çıktı

recai yılmaz

Meraklı Üye
Merhaba
İkinci kuluçkanın ilk yavrusu bu gece çıktı. Byuvada plastik folluk var ancak yavru ve yumurtaları düz zeminde tutuyo dişi (çok gıcık:D) çarpık olmasınlar diye yuva zeminine kalın keçe koymuştum ve üzerine biraz talaş koydum. Umarım faydası olur. Bu konuda fijrinizi paylaşırsanız memnun olurum
ef36fecb72babc4f66ba2ad6c3a980fa.jpg

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=12251]recai yılmaz[/MENTION] Öncelikle gözün aydın. Hayırlısı olsun. Keçe ayak tırnaklarına takılabilir. Bir de bit-pire yapabilir. Keçe koymasan daha iyi olur. Talaş yeterli olacaktır.

Gökhan hocam teşekkürler
İlk yavrular çarpık olduğundan koydum keçeyi. Talaş koymuştum attı hepsini. Arada değiştiririm diyorum folluğu. Bir kaç gün bekleyim diyorum

Gökhan hocam teşekkürler
İlk yavrular çarpık olduğundan koydum keçeyi. Talaş koymuştum attı hepsini. Arada değiştiririm diyorum folluğu. Bir kaç gün bekleyim diyorum

Rica ederim ne demek. Üzüldüm ilk yavrulara. O zaman kum koyabilirsin. Kumu atması daha zor olur. Ama dediğim gibi keçe zarar verebilir. İnşallah bunlar sağlık ve sıhhatle büyürler.

Rica ederim ne demek. Üzüldüm ilk yavrulara. O zaman kum koyabilirsin. Kumu atması daha zor olur. Ama dediğim gibi keçe zarar verebilir. İnşallah bunlar sağlık ve sıhhatle büyürler.
Teşekkürler Gökhan. Bir kaç gün sonra alayım keçeyi. Tekrar taalaş koyarım. Yavruyu çukur yere koysam dişi tekrar alırmı acaba oradan. Bunuda deneyim diyırum.

Teşekkürler Gökhan. Bir kaç gün sonra alayım keçeyi. Tekrar taalaş koyarım. Yavruyu çukur yere koysam dişi tekrar alırmı acaba oradan. Bunuda deneyim diyırum.

Genelde çukurda durur yavrular. Seninki niye düzlüğe taşıyor anlamadım. Sen bir dene. İnşallah faydası olur.

Peki Gökhan. Çok teşekkürler. Haftaya tekrar bilgi paylaşacağım.

Benimkide cins aga merak etme talaş koyuyorum kendi ağzı ile dışarı taşıyor atiyor yuvaliktan talaşlari ama simdi yapmiyo 3. Kuluckada suanda 2 yavru çıktı bi yumurta boş galiba cikmicak,elinle böyle iyice dağıt talaşı bide ortada çukur var demi yuvalığın içinde

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimkide cins aga merak etme talaş koyuyorum kendi ağzı ile dışarı taşıyor atiyor yuvaliktan talaşlari ama simdi yapmiyo 3. Kuluckada suanda 2 yavru çıktı bi yumurta boş galiba cikmicak,elinle böyle iyice dağıt talaşı bide ortada çukur var demi yuvalığın içinde

Evet hocam çukur var ama çukurda tutmuyo hiç. Hep düzlüğe getiriyor. Zemini jomple talaşla kaplayayımmı yoksa biraz koysam yeterli olurmu

Evet hocam çukur var ama çukurda tutmuyo hiç. Hep düzlüğe getiriyor. Zemini jomple talaşla kaplayayımmı yoksa biraz koysam yeterli olurmu

Bak bendeki seviyeyi atıyorum sana

13810649305dde5b6c379a9369030017.jpg

Bu kadar olsa yeter cok fazla da olmasin bogulmasin yavrucaklar ben ortaya topluyom ama kendi gene ayarliyo resimde oldugu gibi

Bak bendeki seviyeyi atıyorum sana

13810649305dde5b6c379a9369030017.jpg

Bu kadar olsa yeter cok fazla da olmasin bogulmasin yavrucaklar ben ortaya topluyom ama kendi gene ayarliyo resimde oldugu gibi

Bende paylaşıyorum
9d083813e3ab0286314bda05e24c88ba.jpg

14571b30995003016bea8aca8ccf37c6.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:40 -->-> Daha önceki mesaj 12:38 --

Levent hocam yavrunun yanınfaki yumurtanın yarısı inceldi yada hafiften siyahlaştı gibi oldu. Işıkla baktım ama tam anlamadım. Bununla ilgili yorumun nedir

Bende paylaşıyorum
9d083813e3ab0286314bda05e24c88ba.jpg

14571b30995003016bea8aca8ccf37c6.jpg

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:40 -->-> Daha önceki mesaj 12:38 --

Levent hocam yavrunun yanınfaki yumurtanın yarısı inceldi yada hafiften siyahlaştı gibi oldu. Işıkla baktım ama tam anlamadım. Bununla ilgili yorumun nedir

Biraz daha ekleyebilirsiniz hocam az gibi sanki bacakları az talaş içinde olsun yavruların sonra çarpık bacak oluyo dişi üstüne oturuyor falan :/

Geri