Mesbüş Meraklı Üye Katılım 28 Mar 2016 Mesajlar 198 Tepkime puanı 8 18 Eki 2016 #1 Yardım eder misiniz ilan acicam SMS aktivasyonuyla ilgili bisey cikiyo nasıl yapmam gerek bulamadım SMS aktivasyonu yapicamda
Yardım eder misiniz ilan acicam SMS aktivasyonuyla ilgili bisey cikiyo nasıl yapmam gerek bulamadım SMS aktivasyonu yapicamda
Uğur GENÇ Moderatör Katılım 24 May 2013 Mesajlar 7,981 Tepkime puanı 553 18 Eki 2016 #2 Sadece SMS Aktivasyonlu Üyeler İlan Ekleyebilirler. Hesabınız SMS Aktivasyonlu değilse buradan SMS aktivasyon işleminizi başlatabilirsiniz. Yukarıda BURDAN yazan yere tıklayıp açılan pencereye cep telefon numaranızı girin gelen aktivasyon kodunuda gerekli yere yazımanız gerekiyor.
Sadece SMS Aktivasyonlu Üyeler İlan Ekleyebilirler. Hesabınız SMS Aktivasyonlu değilse buradan SMS aktivasyon işleminizi başlatabilirsiniz. Yukarıda BURDAN yazan yere tıklayıp açılan pencereye cep telefon numaranızı girin gelen aktivasyon kodunuda gerekli yere yazımanız gerekiyor.
Mesbüş Meraklı Üye Katılım 28 Mar 2016 Mesajlar 198 Tepkime puanı 8 18 Eki 2016 #3 Çok teşekkür ederim