Teşekkürler3 güne bir yumurta maması verin.Yavrular çıkana kadar bez idare eder.bu arada sık sık konu açmak yerine her şeyi bir konudan sorsanız daha iyi olur.
anne size alışıksa çok sorun olmaz.genede tereddüt ederseniz eldiven kullanınBir de yumurtaya dokunursak anne kuş istememesi vs. durumlar oluyormuş. O zaman yumurtaların içi boş mu nasıl kontrol edeceğim ?
?Kuşum şuanda yuvadan dışarıda. Yumurtaya yatmadı, bir sıkıntı mı var yoksa normal mi ?
bazen boş olduğunda yatmayabiliyor.ama gözlemleyin yatmaya devam etmesse yazarsınız.
Tamamdır sağolunbazen boş olduğunda yatmayabiliyor.ama gözlemleyin yatmaya devam etmesse yazarsınız.
sizin kararınız ama gerekebiliyor.etseniz daha iyi olur.zaten çok zorda değil.dişide size alışık diye biliyorumBir de kontrol etmek zorunda mıyım yumurtaları ?
Dişi bana alışık fakat yumurtaya zarar veririm diye çok korkuyorum. İlk kuluçkaları, dolayısıyla benim de ilk tecrübem olacak.sizin kararınız ama gerekebiliyor.etseniz daha iyi olur.zaten çok zorda değil.dişide size alışık diye biliyorum
eldiven takıp dikkatlice alın.bir şey olmazDişi bana alışık fakat yumurtaya zarar veririm diye çok korkuyorum. İlk kuluçkaları, dolayısıyla benim de ilk tecrübem olacak.
Peki kontrol etmezsem ne gibi sıkıntılar olabilir ?eldiven takıp dikkatlice alın.bir şey olmaz
dolu yumurtayla boşu karıştırabilirsin.yuvalıkta boş yumurtayı tutarak dişiyi yorabilirsin vb.Peki kontrol etmezsem ne gibi sıkıntılar olabilir ?
Tamamdır sağolundolu yumurtayla boşu karıştırabilirsin.yuvalıkta boş yumurtayı tutarak dişiyi yorabilirsin vb.
yumurtaları alır.bezi kaldırır.talaşı döker yavaşça geri koyarsınız.dişi girmedin kafesle yuvalık arasına bir plaka koyabilirsiniz.Bir de bez üstünde yumurtalara zarar gelebilir diye okudum bir yerde. Nasıl bezi kaldırıp talaşı koyacağım ?
Peki dediğiniz gibi yavrular çıkana kadar bez kalsa bir sıkıntı olur mu ?yumurtaları alır.bezi kaldırır.talaşı döker yavaşça geri koyarsınız.dişi girmedin kafesle yuvalık arasına bir plaka koyabilirsiniz.