Mustafa KRBCK Meraklı Üye Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 206 Tepkime puanı 1 29 Haz 2015 #1 İngiliz kırığı diye almıştım. Sizce doğrumu? Anne ve babası bunlar Yeme yeni düştüğü zaman Bu arada MaşAllahı eksik etmeyelim ) -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 23:40 -- +++++++++++
İngiliz kırığı diye almıştım. Sizce doğrumu? Anne ve babası bunlar Yeme yeni düştüğü zaman Bu arada MaşAllahı eksik etmeyelim ) -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 23:40 -- +++++++++++
Jumbo istiyorum Yeni Üye Katılım 12 Mar 2015 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 29 Haz 2015 #2 evet bence de İngiliz kırığı spangle erkek
R Rassien Onursal Üye Katılım 23 Ağu 2014 Mesajlar 2,151 Tepkime puanı 29 29 Haz 2015 #3 bana da ingiliz kırığı gibi geldi bu arada zamnala çok şirin güzel bir kuş olmuş maşallah
Mustafa KRBCK Meraklı Üye Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 206 Tepkime puanı 1 30 Haz 2015 #4 Veli İNCİ' Alıntı: bana da ingiliz kırığı gibi geldi bu arada zamnala çok şirin güzel bir kuş olmuş maşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Tüyden yeni çıktı şimdi toparlanması için bol bol mama takviyesi yapıyoruz
Veli İNCİ' Alıntı: bana da ingiliz kırığı gibi geldi bu arada zamnala çok şirin güzel bir kuş olmuş maşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Tüyden yeni çıktı şimdi toparlanması için bol bol mama takviyesi yapıyoruz