Merhaba acaba ishal tedavisinde nasil bi yol izlediniz acaba yaklasik 2 haftadir sulu diski problemimiz var yardimci olur musunuzKuşumu ishalden kurtardım. Hayli halsiz kaldı bende toplaması için bemiks b vitamini vermek istiyorum nasıl kullanmalıyım? Bulunduğum bölgede petshop yok. b vitaminini nasıl kullanmalıyım kuşta?
tarihine dikkat etmedim cunku cozum olabilcek seyler ariyorum belki fikir olur diyeArkadaşlar konu 2017 den kalma![]()
anladım. Yeni konu açın yardımcı olalımtarihine dikkat etmedim cunku cozum olabilcek seyler ariyorum belki fikir olur diye
Aslinda burda yeniyim cok hakim degilim recai bey buraya nasil kullaniliyor bilmiyorumanladım. Yeni konu açın yardımcı olalım
Yardimci olurmusunuz recai bey rica etsemAslinda burda yeniyim cok hakim degilim recai bey buraya nasil kullaniliyor bilmiyorum
Foruma tıklayın. aşağı inin. Yeni konu aç ona tıklayınAslinda burda yeniyim cok hakim degilim recai bey buraya nasil kullaniliyor bilmiyorum
Daha oncede yeni konu acip veteriner sordum kimse yardimci olmadi cevap sifir ama tekrar deneyim bakalim belki buna cevap yazarlar cok sagolun zahmet verdimForuma tıklayın. aşağı inin. Yeni konu aç ona tıklayın