kafes bulabilirsem değiştiririm. boyayı nasıl yapacağım hangi boyayı kullanmalıyım? ve koksidiyoz nedir
Koksidiyoz, hemen hemen her kanatlı hayvanın bağırsağında bulunan, coccidia adlı mikroskobik bir bağırsak parazitinin sayısının artmasıyla oluşan bir hastalık. Sulphamezathine yi bulamazsanız Facebook tan konyalı Mehmet ile iletişime geçin kargo ile heryere gönderim sağlıyor ve uygun fiyata.kafes bulabilirsem değiştiririm. boyayı nasıl yapacağım hangi boyayı kullanmalıyım? ve koksidiyoz nedir
teşekkür ederim iletişime geçeceğim. eczanelerde var mı ve fiyatı nedir ona göre eczanelere soracağımKoksidiyoz, hemen hemen her kanatlı hayvanın bağırsağında bulunan, coccidia adlı mikroskobik bir bağırsak parazitinin sayısının artmasıyla oluşan bir hastalık. Sulphamezathine yi bulamazsanız Facebook tan konyalı Mehmet ile iletişime geçin kargo ile heryere gönderim sağlıyor ve uygun fiyata.
Eczanede olmaz sanmıyorum gene de sorun isterseniz,ben veterinerden almıştım en son 40 civarıydı sanırım.Üşütmüş olabilir mi bu hayvan acaba?İshali falan ona bağlı olmasın @Recaiteşekkür ederim iletişime geçeceğim. eczanelerde var mı ve fiyatı nedir ona göre eczanelere soracağım
Aynen. Ama ishalin üşütmeye bağlı olduğunu düşünmüyorum. Kuşu sıcak tutun üşüttü büyük ihtimalle. 2,3 günde vitamin ekleyin suyuna elinizde vitamin yoksa 4 damla limon da olurEczanede olmaz sanmıyorum gene de sorun isterseniz,ben veterinerden almıştım en son 40 civarıydı sanırım.Üşütmüş olabilir mi bu hayvan acaba?İshali falan ona bağlı olmasın @Recai
eczanede yoksa temin edemem ki. öncelikle kartımı düzeltip probiyotik alıp onu kullanıcam bir süre. hapşurmasına hala bir anlam yükleyemiyorum hava 37 derece geceleri de en az 20 derece oluyor. ama 2. ve 3. katta camlar hep açık alt katta da kapı açık belki cereyan yüzünden olabilirEczanede olmaz sanmıyorum gene de sorun isterseniz,ben veterinerden almıştım en son 40 civarıydı sanırım.Üşütmüş olabilir mi bu hayvan acaba?İshali falan ona bağlı olmasın @Recai
Cereyan çok tehlikeli kaç derece olursa olsun hava, asla hava akımında bırakmayıneczanede yoksa temin edemem ki. öncelikle kartımı düzeltip probiyotik alıp onu kullanıcam bir süre. hapşurmasına hala bir anlam yükleyemiyorum hava 37 derece geceleri de en az 20 derece oluyor. ama 2. ve 3. katta camlar hep açık alt katta da kapı açık belki cereyan yüzünden olabilir
Kafes ortamı tozlu ise de hapşırma olabilir. Kartınızı ne zaman düzeltebilirsiniz. Dediğim kişi ile iletişime geçin belki kapıda ödeme vardır.eczanede yoksa temin edemem ki. öncelikle kartımı düzeltip probiyotik alıp onu kullanıcam bir süre. hapşurmasına hala bir anlam yükleyemiyorum hava 37 derece geceleri de en az 20 derece oluyor. ama 2. ve 3. katta camlar hep açık alt katta da kapı açık belki cereyan yüzünden olabilir
elimde avidiar- ve hiç bilmediğim bir markanın B vitami varAynen. Ama ishalin üşütmeye bağlı olduğunu düşünmüyorum. Kuşu sıcak tutun üşüttü büyük ihtimalle. 2,3 günde vitamin ekleyin suyuna elinizde vitamin yoksa 4 damla limon da olur
gündüz de aynı kafeste ama hiç hapşurmuyor. kartım için de yasağın kalkmasını bekliyorum yakın yerlere gitmek sorun olmuyor da her yer kapalıKafes ortamı tozlu ise de hapşırma olabilir. Kartınızı ne zaman düzeltebilirsiniz. Dediğim kişi ile iletişime geçin belki kapıda ödeme vardır.
dikkat edeceğim teşekkür ederimCereyan çok tehlikeli kaç derece olursa olsun hava, asla hava akımında bırakmayın
merhaba iyi geceler, bugün probiyotik siparişimi verdim 2-3 güne elimde olur diye düşünüyorum. kullanımı nasıl ve ne sıklıkla yapacağım ?
Probiyotiğin üstlerinde kullanma talimatı yazılı olur.merhaba iyi geceler, bugün probiyotik siparişimi verdim 2-3 güne elimde olur diye düşünüyorum. kullanımı nasıl ve ne sıklıkla yapacağım ?
maalesef bulamadım eczane depolarında yokmuş internette var fakat kurumsal çalışıyorlarmış. veteriner uzakta olduğu için gidemedim. kuşun durumu hiç olmadığı kadar iyi bütün gün ötüyor oyun oynuyor. galiba bir oyuncağına bağlandı onu öpüyor kur yapar gibi sesler çıkartıyor. yani hareketleri neşesi su içmesi yem yemesi gayet yerinde garden mix yemini de çok sevdi evde poşeti bulup içine girmeye çalışıyorSize sulphamezatine tavsiye etmiştim en son almadınızmı? Kuşun güncel durumu nasıl? halsizlik, iştahsızlık, kusma vs. varmı? Enerjisi nasıl?
yine hapşurmaya başladıöpmek için yaklaştım hapşurdu burnundan da sıvı çıktı sıçradı her yere
sürekli sıcakta tutuyorum bugün gündüz bile üstü örtülüydü dışarıya çıkarttığım için açtım bir kere. neden böyle oluyor anlamıyorum
gün içinde camlar ve bahçe kapısı sürekli açık duruyor bazen çok esiyor o yüzden endişelendim teşekkür ederiimBakın kuşu bu havada örtmeyin normal oda sıcaklığında dursun. Hatta camlarıda açabilirsiniz kuş üşümez. Sadece kafesin konumu iyi ayarlayın yani camları açtığınızda cereyanda kalmasın yeterli. Ani ısı değişimlerinde kuş üşütebilir o yüzden kuşu örtüp sıcağa alıştırmayın sonra açtığınızda üşütür.
Vitamin varsa elinizde suyuna vitamin damlatın şimdilik...
probiyotik perşembe günü elime geçecek. perşembeye kadar 1 gün pirinç suyu, sirkeli su veya ge-oral versem mi? ceresi için de çok az vazelin sürmeyi düşünüyorum olur mu