Karadeniz Pet

İstanbul veteriner polikliniği (florya) incelemesi

Mubissever

Yeni Üye
Katılım
19 Ocak 2017
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Evet arkadaşlar bu konuda sizlere kuşumun hastalığı dolayısıyla araştırmalarım sonucu bulup gittiğim İstanbul veteriner kliniğinde yasadiklarimi anlatacağım. Bu klinige internetteki iyi yorumlara ve kliniğin internet sitesine dayanarak kuşumun hastalığına bir çare olacaklarını düşünerek gitmistim.Gelin gorunki test yapmalarına röntgen çekmelerine ve bir sürü ilaç kullandirmalarina rağmen kuşumun hastalığında bir iyileşme göremedim.Ancak ben kuşumun karmaşık ,iç organlarıyla ilgili bir hastalığı olduğunu düşünüyorum ona bir teşhis koyamadılar.Ancak bu veteriner uzman oldugunu iddia ediyor.uzman olan bir veteriner o kadar uzun zaman goturmeme rağmen nasıl teşhis bile koyamadı hic anlamadım doğrusu.
Fiyata gelecek olursak zaten muayene ücreti 110 TL tabi muayenede bakmakla anliyamiyorlar ve bir suru test istiyorlar.Yapilan her test içinde en az 110 TL alıyorlar.tabi ilaclarida dusununce bir gitmede bayağı yüklü bir mevlayi gözden çıkarmanız gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Muayene ücretleri elle bakıp poposundaki tüyleri üfleyip amoklavin yazıp gondermedikleri için pahalı olduğunu düşünüyorum. Servet de harcasak bazi hastalıkların tedavisi yok malesef. Kusunuza geçmiş olsun.
 
Orası öyle bazı hastalıkların tedavisi yok ama anlamadıkları seye anlamıyoruz demiyorlar sırf para için öyle bir durumda var.
 
Rant para hersey olmus malesef bilmiyorum demeyiz insanlik vicdan yok olmus nicin ucunda para varda ondan Allah ıslah etsin tum boyle dusunen mahlukatları gecmis olsun
 
Geçmiş olsun. Kuşunuz için gösterdiğiniz çaba, harcadığınız zaman ve para takdire değer. Bunlara rağmen sonucun kötü olması ayrı bir üzüntü.
 
Sizin adınıza çok üzüldüm. Başınız sağ olsun.. Veterinerler doğadaki tüm canlıları sevdikleri için değil para için okumuşlar o bölümleri zaten. Para eden canlılar hakkında bir kaç bilgi edinmişler hepsi bu. Kanatlı canlılar hakkında en ufak bilgileri yok. Anlamadıkları halde biz anlamıyoruz bu canlıları da demiyorlar niye desinler kendilerini aşağılatırlar mı hiç. Gerekli gereksiz bilmeden tedavi yapıyormuş gibi parayı almasını biliyorlar anca.
 
O kadar aptallar ki aslında. Türkiye de en çok kanatlı canlılar besleniyor. Fakulte de okurken ben olsam bu konuda uzmanlaşırdım. Sağlıklı olmaları için evlerde biz nelere dikkat etmeliyiz belli başlı hastalık emareleri neler acil veterinerlik durumları neler bunlar hakkında bir dergi kitap bile hazırlardım. Sat bak bakalım kimler almıyor. Asıl dertleri para ya emeğiyle çalışana herkes parasını verir zaten. Biz bakıcılar da makul olan her fiyatı çocukların sağlığı için öderiz de zaten. Ama bizler kulaktan dolma ve biraz tecrübeyle hareket ediyoruz. Veterineriz diye geçinenlerde bir halt bilmiyorlar. Günahlarına giriyoruz o canlıların. Üzülüyorum hem de çok
 
Bunlar tam soyguncu çetesi gibi.
400tl gibi para aldılar bir kuş için
Çocuk getırsek doktora bu kadar para çıkmaz cepten.
Sonuc nemı oldu kuş kurumadan öldü.
Tambir pazar olmus
 
Öncelikle basınıza gelen üzücü bir durum malasef. Türkiye'nin en büyük forumlarından birtanesi bura. İnsanlar artık birşey yapacakları zaman kuşuyla ilgili internetten araştırıyorlar. Bu sayede yazdıklarınızı bir çok kış seven okuyup ona göre davranacaktır diye düşünüyorum. İlk başta veterinerlik fakültesine götürseniz belki daha iyi olurdu. İnş bundansonraki sahipleneceğiniz kuş uzun yıllar size dostluk eder.
 
Geri
Üst