1 hafta 10 gün daha bakar öyle çakal ekmek elden su golden misali [emoji16][emoji16][emoji16]23 günlük ama çıkabildi yaşasınn. Atlaması yakındır herhalde ?
Evet öyle heykel gibi bekliyor ordabaktım yuvada fazladan bi yeşillik görünüyo . diğer ikiside ona bakıyobi kaç adım atıyodu öne doğru ama düştü sonra yuvaya
cidden çok heyecanlı bu anlar yahu
4 günlük tedavi bitti. kanatlarda titreme fln yok gayet iyi gibi. ama karnındaki morluk geçmemiş. hemen geçmez heralde diye bi kaç bekliyordum..Hasta kuşumuz ne durumda ?
inşallahTamm sorunu çözülmüştür zaten. Morluk da zamanla geçer heralde.
Maşaallah [emoji4]23 günlük ama çıkabildi yaşasınn. Atlaması yakındır herhalde ?
Bu yavrunum bi yanağında beaz bi yanağında mavi benek oluyor gibi?Maşaallah [emoji4]
Erkek de olabilir dişi de [emoji4] şuan için kesin değil biraz daha sabır maşaallah baya büyümüşlerBu yavrunum bi yanağında beaz bi yanağında mavi benek oluyor gibi?
Değişir mi ki![]()
Aa bu onu mu gösteriyor ki. Erkeklerde mavi dişilerde beyaz mı oluyor. Anlamadım onun cinsiywtle alakası var mı ?Erkek de olabilir dişi de [emoji4] şuan için kesin değil biraz daha sabır maşaallah baya büyümüşler
Mavi benek erkeklerde çok daha koyu renkli oluyorAa bu onu mu gösteriyor ki. Erkeklerde mavi dişilerde beyaz mı oluyor. Anlamadım onun cinsiywtle alakası var mı ?
Mesela bu?Mavi benek erkeklerde çok daha koyu renkli oluyor
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaaa üzüldüm.. benimde ilk yavrum ölmüştü öyle. Doğru diyosunuz. Ben cinsiyetini merak ettiğimden dememiştim . Bi tarafı mavi bi tarafı beyaz dikkatimi çektiGözde hanım daha çok erken tüyü bitmemiş yetim derlerya o model şu an bunlar [emoji38][emoji38]bence bırakın cinsiyeti kendi halleri e büyüsünler bi bakın benim dün yumurtadan çıkan yavrum dişi beslemedi bugün öldü bence sağlıklı olsunlar sonra konuşuruz cinsiyetlerini [emoji3]
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ordaki tüyler daha patlamamıştırYaaa üzüldüm.. benimde ilk yavrum ölmüştü öyle. Doğru diyosunuz. Ben cinsiyetini merak ettiğimden dememiştim . Bi tarafı mavi bi tarafı beyaz dikkatimi çekti![]()
Bekliyruz bakalım inşallahMaaşallah darısı yeme düşmelerine olsun inşallah
Benimde çeklerde şuan 6'da 4. Maaşallah son 2den de ümitliyim bakalım..Darısı bizeBekliyruz bakalım inşallah![]()