Necdet ESEN
Paylaşımcı Üye
1 - Irkı: çek ve jumbo kırığı
02 - Cinsiyeti: erkek dişi
03 - Yaşı: dişi 5 aylık erkek 10 aylık
04- Sağlık Durumu: mükemmel
05- Bilezik No:yok
06 - Fiyatı: erkek 70TL dişi 40 TL çift alınırsa 100 tl
07 - Geçerlilik Tarihi:satılana kadar
08 - Satılan / Alınacak Şehir:istanbul başakşehir
09 - Gönderilebilecek Mesafe: avrupa yakası yakın mesafeler
10 - İrtibat Telefonu:özelden
11 - Mail Adresi:dm
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi:
13 - Açıklamalar: Dişi olan kuş diğer çiftimin yavrularından kendime damızlık olarak ayırdığım gayet güzel bir damızlık altıdır. Tüylerini döktü ve yavaş yavaş kızışmaya başladı. Erkek ile yavruluğundan beri birlikte salmada tutuyorum ve çift oldular. İkisi de ele alışık dişi yumurtlamak için yer arıyor ama erken olduğu için salmadan çıkarmıyorum. Erkek de jumbo kırığı bir sarı yüzdür. Tamamen kızışmış halde tüm kuşlara kur yapıyor. İstenirse tek istenirse çift olarak alınabilir.
Erkeğin tek kusuru uçamaması ancak ayakları çok sağlam yani çiftleştirmeyle ilgili hiçbir sıkıntısı yok. Uçamamasının sebebi de uçuşa yarayan tüylerinden sadece üç tanesi ters çıkıyor hayvan da tüylerini düzeltirken üç tane tüyü çekip çıkartıyor. Tüm kuşlarımı sahiplendirdiğim için bunlar da malesef satılığa çıktılar.
02 - Cinsiyeti: erkek dişi
03 - Yaşı: dişi 5 aylık erkek 10 aylık
04- Sağlık Durumu: mükemmel
05- Bilezik No:yok
06 - Fiyatı: erkek 70TL dişi 40 TL çift alınırsa 100 tl
07 - Geçerlilik Tarihi:satılana kadar
08 - Satılan / Alınacak Şehir:istanbul başakşehir
09 - Gönderilebilecek Mesafe: avrupa yakası yakın mesafeler
10 - İrtibat Telefonu:özelden
11 - Mail Adresi:dm
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi:
13 - Açıklamalar: Dişi olan kuş diğer çiftimin yavrularından kendime damızlık olarak ayırdığım gayet güzel bir damızlık altıdır. Tüylerini döktü ve yavaş yavaş kızışmaya başladı. Erkek ile yavruluğundan beri birlikte salmada tutuyorum ve çift oldular. İkisi de ele alışık dişi yumurtlamak için yer arıyor ama erken olduğu için salmadan çıkarmıyorum. Erkek de jumbo kırığı bir sarı yüzdür. Tamamen kızışmış halde tüm kuşlara kur yapıyor. İstenirse tek istenirse çift olarak alınabilir.
Erkeğin tek kusuru uçamaması ancak ayakları çok sağlam yani çiftleştirmeyle ilgili hiçbir sıkıntısı yok. Uçamamasının sebebi de uçuşa yarayan tüylerinden sadece üç tanesi ters çıkıyor hayvan da tüylerini düzeltirken üç tane tüyü çekip çıkartıyor. Tüm kuşlarımı sahiplendirdiğim için bunlar da malesef satılığa çıktılar.