U Ufuk ALTUN Guest 26 Eki 2013 #1 istanbulda bulunan arkadaşlar istoç ta kafes varmıdır acaba ? Muhabbetlerime büyük bir kafes alıcamda ?
istanbulda bulunan arkadaşlar istoç ta kafes varmıdır acaba ? Muhabbetlerime büyük bir kafes alıcamda ?
M mesutyldrm Guest 26 Eki 2013 #2 Kuş :: Kafesler - Özideal Pet - Köpek - Kedi - Kuş - Balık - Tavşan - Hamster - Sürüngen - Av malzemeleri şu linke bir bak istersen iletişim bilgileri de sitede mevcut
Kuş :: Kafesler - Özideal Pet - Köpek - Kedi - Kuş - Balık - Tavşan - Hamster - Sürüngen - Av malzemeleri şu linke bir bak istersen iletişim bilgileri de sitede mevcut
U Ufuk ALTUN Guest 26 Eki 2013 #3 yaklaşık 5 veya 6 kuşa bakılabiilecek büyüklükte bir kafes istiyorum
M mesutyldrm Guest 26 Eki 2013 #4 Bir sitede görmüştüm çıtalarla kendisi yapıyordu birisi Bence fikrinize en uygun olacağı için el yapımı düşünebilirsiniz
Bir sitede görmüştüm çıtalarla kendisi yapıyordu birisi Bence fikrinize en uygun olacağı için el yapımı düşünebilirsiniz
U Ufuk ALTUN Guest 26 Eki 2013 #5 ben nasıl yapıyım herkes kendimi yapıyor sanki nerden alıyorlar o kafesleri ?