Hakkı ÖCAL
Meraklı Üye
Arkadaşlar il değişikliğinden sonra yeniden hobihane kurmayı düşünüyorum İzmir içi damızlık kuşlar arıyorum
Arkadaşlar il değişikliğinden sonra yeniden hobihane kurmayı düşünüyorum İzmir içi damızlık kuşlar arıyorum
Teşekkürler abiHayırlı olsun..
Görüşelim bakalım8 9 aylık dısı var dusunursen
Teşekkürler abi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:26 -->-> Daha önceki mesaj 23:25 --
Görüşelim bakalım
Teşekkürler abi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:26 -->-> Daha önceki mesaj 23:25 --
Görüşelim bakalım
hayırlı olsun.izmirin neresindesiniz ve kaç adet kuş lazımArkadaşlar il değişikliğinden sonra yeniden hobihane kurmayı düşünüyorum İzmir içi damızlık kuşlar arıyorum
Teşekkürler inşallah bakalımAradiginizi bulmanız dileğiyle..
Bornova dayım ev de olacağı için fazla olmayacak sayıhayırlı olsun.izmirin neresindesiniz ve kaç adet kuş lazım
ırk olarak ne düşünüysnzTeşekkürler inşallah bakalım
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:27 -->-> Daha önceki mesaj 00:26 --
Bornova dayım ev de olacağı için fazla olmayacak sayı
yarın arayın beni imzada tel num. var yada özelden telfn gönderin konusalım yardımcı olmaya çalışayımYerli olur.cek olur kırık olabilir duruma göre fiyata göre değişir hocam
Çok iyi olur Teşekkürleryarın arayın beni imzada tel num. var yada özelden telfn gönderin konusalım yardımcı olmaya çalışayım
rica ederim.bu face adresim burdanda ulaşabilirsiniz.Çok iyi olur Teşekkürler