met44
Yeni Üye
Buda dışkılı resmî
Çok çok acil temizlemelisin. Of ya içim gitti yazık yavruma ya. Lütfen yazdığım şekilde hemen temizle. Yumurta ihtimali biraz daha arttı ama üstadlar daha iyi bilir
Buda dışkılı resmî
Bir diğer fotoBuda dışkılı resmî
hemrn temizleyeceğim gittiğim gibi bunu ben önceki gün temizlemeden önce çekmiştim elimle almıştım tekrar pisletmişti bir resim daha var biraz uzaktan sizce sorun nedir ilk akla gelen şey ney olabilir kuş max 8 -9 aylıktır 2016 bileziği varÇok çok acil temizlemelisin. Of ya içim gitti yazık yavruma ya. Lütfen yazdığım şekilde hemen temizle. Yumurta ihtimali biraz daha arttı ama üstadlar daha iyi bilir
Bir diğer foto
hemrn temizleyeceğim gittiğim gibi bunu ben önceki gün temizlemeden önce çekmiştim elimle almıştım tekrar pisletmişti bir resim daha var biraz uzaktan sizce sorun nedir ilk akla gelen şey ney olabilir kuş max 8 -9 aylıktır 2016 bileziği var
buda elimdeki diğer resmîBir diğer foto
hemrn temizleyeceğim gittiğim gibi bunu ben önceki gün temizlemeden önce çekmiştim elimle almıştım tekrar pisletmişti bir resim daha var biraz uzaktan sizce sorun nedir ilk akla gelen şey ney olabilir kuş max 8 -9 aylıktır 2016 bileziği var
buda elimdeki diğer resmî