Harun DURMUŞ
Meraklı Üye
![]()
Baba şu abiye söyle bizim fotomuzu çekiyor bizden o merak etme diyo babasida![]()
O bakış nedir öyle ben bile korkdum![]()
Hakan Kardeşim,
Kuşlar çok güzel maşallah. Kafesleri pek beğenmedim. Temizlik gerekiyor. Son fotoğraftaki suluk yosun bağlamış..
kusura bakma kardeşilik ama bende bir kuş sever yada hayvan sever olarak o kuşların o pislik içinde yaşamasına gönlüm razı gelmiyor siz nasıl günlük elbise duş v.s ile temizlenip o sekilde sokağa yada bir yere gidiyorsanız kuşlarınızada o şekilde bakmalısınız
Kardeş kusura bakma da benim gibi kuşlara temiz bakan bulamazsın.
Orda resimde yavruların pisliği talaşa bulaşınca öyle oluyor.
Yosun tutmuş diyosun. Benim üretimhanenin önü komple PVC cam pencere güney cephe. İster istemez oluyor. Ama ben 2 günde bir sularını değiştiririm.
Sen merak etme bunları biz gereğini fazlasıyla yapıyoruz...Ayrıca adım da Hakan değil Harun..
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:39 -->-> Daha önceki mesaj 15:37 --
Ben de öyle bakıyorum zaten ama sizin görüş açınız bu...
Kardeş kusura bakma da benim gibi kuşlara temiz bakan bulamazsın.
Orda resimde yavruların pisliği talaşa bulaşınca öyle oluyor.
Yosun tutmuş diyosun. Benim üretimhanenin önü komple PVC cam pencere güney cephe. İster istemez oluyor. Ama ben 2 günde bir sularını değiştiririm.
Sen merak etme bunları biz gereğini fazlasıyla yapıyoruz...Ayrıca adım da Hakan değil Harun..
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:39 -->-> Daha önceki mesaj 15:37 --
Ben de öyle bakıyorum zaten ama sizin görüş açınız bu...
bak güzel kardeşim benim 17 kuşum var ve ayrıyetten 7 side yavrulu takım ve hepside albenisi yuksek kuşlar ben kendi kusuma öle yada böyle bakıyorum ama sen hala idda ediyorsun ki ben bukadar yada şukadar bakıyorum diye elinden geldiğinin en iyisini yap ben akşam cocugumu görmeden kuşların yanına gidiyorum 10-15 dk geziniyorum eksiklerini tamamlayıp o şekilde eve gidiyorum neden çunku zavalı hayvanlar bize muhtaç o dört duvar arasında biz ne versek onu yemek zorundalar bizim gibi her canı birşey istediğinde gidip dolabı acıp yiyecek yada içecek secme şansları yok