C Cem Temiz Guest 27 Eki 2013 #2 tam net boydan falan çekersen dostum daha net bilgi verme sansımız olur.
Y Yılmaz Ç. Guest 27 Eki 2013 #3 Kafasıyla göz halkaları ile biliniyor sanmıştım. Yeni resmi ekledim. En son resim daha net. Moderatör tarafında düzenlendi: 27 Eki 2013
S Samet YILDIZ Guest 27 Eki 2013 #7 Yaşını geçmiş 1,5-2 olabilir saçlarındanda anlayabiliyorum gözü flashlı cekersen kesin bişey söyleyebiliriz.
Yaşını geçmiş 1,5-2 olabilir saçlarındanda anlayabiliyorum gözü flashlı cekersen kesin bişey söyleyebiliriz.
A armand0 Guest 27 Eki 2013 #8 1 yaş üstü kesin ama 1 yaşından sonra kesin bir yaş tahmini yapmak zordur
Y Yılmaz Ç. Guest 28 Eki 2013 #9 armand0' Alıntı: 1 yaş üstü kesin ama 1 yaşından sonra kesin bir yaş tahmini yapmak zordur Genişletmek için tıkla ... Adım nasıl Yılmaz ise o kadar eminim çünkü doğum günümde alındı kuş yani 13 eylülde Resimi koydum ama çok parlak çıktı bakabilirsiniz.
armand0' Alıntı: 1 yaş üstü kesin ama 1 yaşından sonra kesin bir yaş tahmini yapmak zordur Genişletmek için tıkla ... Adım nasıl Yılmaz ise o kadar eminim çünkü doğum günümde alındı kuş yani 13 eylülde Resimi koydum ama çok parlak çıktı bakabilirsiniz.