Arkadaşlar sorum şu;kaç yumurtaya kadar çıkabilir bir kuş ? Kuluçkaya hem yatıp hem yumurtlayan kuş ne zaman durur ? Kaç tane yumurtaya kadar çıkabilir yani ?
Benim dişi de durmuyor da o rakamlara ulaşmasın diye dua ediyorum açıkçası çok yıpranır diye üzülüyorum zayıfladı biraz zaten. Ve yavrular arasında o kadar gün olması ölmelerine sebep olmaz mı boyut olarak çok küçük kaldığı için ?11 12 forumdada var resimleriyle cok muthis bir goruntu
Ezilmeler olabilir baska ciftin altina kaydirilabilir yada yumurta planlamasi yapicaksinizBenim dişi de durmuyor da o rakamlara ulaşmasın diye dua ediyorum açıkçası çok yıpranır diye üzülüyorum zayıfladı biraz zaten. Ve yavrular arasında o kadar gün olması ölmelerine sebep olmaz mı boyut olarak çok küçük kaldığı için ?
Şuan ama dişi dolu duruyor hala yumurta belirtileri devam ediyor. Başka çiftim de Yok malesef :/Ezilmeler olabilir baska ciftin altina kaydirilabilir yada yumurta planlamasi yapicaksinizsuan kac yumurta var
Ama bunlar Yeni aldı aldığım kuşlar bunlar sadece 4-5 kez yedi faydası oldu aslında eve getirdim 3.günü çiftleştiler bir kaç gün sonra yumurta geldi ama bunun faydası var mıdır bilmiyorum.Bekleyip gorecegiz bos olan yumurtalar olabilir belki mamaya yukleniceksiniz artik yavru bakmada zorlanabilirler sabah aksam takviye yaparsiniz bu arada yorumlarda o mamayi yiyen kuslarda yumurta sayisi fazla oluyor diyorlardi