kafes içinde pır pır yapma

Hakkı ELALDI

Meraklı Üye
Arkadaşlar bu aralar kuşum kafesinin içinde çook pırrpırr yapıyor yani kanatlarını çırpıyor . bütün yemler dökülüyor. Kanatlarına zarar vericek diye korkuyorum.Kuşum bunu neden yapıyor ?

bazen dışarı salıyormusun eğer dışarda yeterince uçamıyorsa kafes içinde kendileri antrenman yapar sıkıntı yok benim dişide yapıyor

yeni aldığım için salmıyorum. ama bir kere salmıştım.sıkıntı yoksa yapsın boll boll :)

valla benim kuş pır pır yaptığında bera ber bi çığırtması var hemde sbahın 6 sında valla sesinde kapıları kapatıyoruz hatta bugün benim hanımın onun sesine canı çok sıkılmıştı:)

Hakkı arada dışarı salarsan daha iyi olur. Hem evi tanımış olur, hemde can sıkıntısı gider :) Bu yazıyı okurken benim kuşta delirdi ama geç oldu bu saatte çıkartmam artık :cool:

valla benim kuş pır pır yaptığında bera ber bi çığırtması var hemde sbahın 6 sında valla sesinde kapıları kapatıyoruz hatta bugün benim hanımın onun sesine canı çok sıkılmıştı:)
ahahaha abi benim eski kuşumda öyle yapıyordu..Sizin yaptığınız gibi bizde kapıları kapatıyorduk :)
Dişarı sal beni diyor (:
bende salmak istiyorum .. Yarın biraz el alıştırması yapıp salıcam :)
Hakkı arada dışarı salarsan daha iyi olur. Hem evi tanımış olur, hemde can sıkıntısı gider :) Bu yazıyı okurken benim kuşta delirdi ama geç oldu bu saatte çıkartmam artık :cool:

tesadüfe bak :)dediğiniz gibi salıcam abi..

cevaplarınız için teşekkürler..

Geri