Can Bey Meraklı Üye Katılım 28 Mar 2015 Mesajlar 236 Tepkime puanı 0 5 Nis 2017 #1 Kafesimin ölçüsü 35*25 şeklinde ızgara yok tabanında nereden bulabilirim internette bulabileceğim bir yer varmı ?
Kafesimin ölçüsü 35*25 şeklinde ızgara yok tabanında nereden bulabilirim internette bulabileceğim bir yer varmı ?
A av.kamilceylan Yeni Üye Katılım 26 Şub 2017 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 5 Nis 2017 #2 Can Bey' Alıntı: Kafesimin ölçüsü 35*25 şeklinde ızgara yok tabanında nereden bulabilirim internette bulabileceğim bir yer varmı ? Genişletmek için tıkla ... Pet shopa git herhangi bir tane al ben öyle yaptım para bile almadılar. Kafesin ölçülerine görede kestim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Can Bey' Alıntı: Kafesimin ölçüsü 35*25 şeklinde ızgara yok tabanında nereden bulabilirim internette bulabileceğim bir yer varmı ? Genişletmek için tıkla ... Pet shopa git herhangi bir tane al ben öyle yaptım para bile almadılar. Kafesin ölçülerine görede kestim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi