Bu bir papağan kafesi. Papağanlar çok kanat çırpmadıkları için etrafa toz - tüy dağılmaz.
Papağanlarım için düşünüyorum, kusura bakmayın beliirtmemişim.Bu bir papağan kafesi. Papağanlar çok kanat çırpmadıkları için etrafa toz - tüy dağılmaz.
Böyle bir sistem işinizi görmez. Yine de tül kullanmak istemiyorsanız Hagen kafeslere bakın. Altında 10-15cm şeffaf sert plastik bölüm var. Ayrıca tavası da yüksek, tüyün çoğu kafes içinde kalır.
Biliyorum ancak ben kalıcı bir şey istiyorum, değiştirmeden kullanabileceğim..Pencere sinekliği metreye göre nalburşarda satılıyor. Tük yerine geçebilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biliyorum ancak ben kalıcı bir şey istiyorum, değiştirmeden kullanabileceğim..
Kafes yaptırıyorum yükseklik 1.20 metre kafes kare olmak üzere kenar ölçüleri 50 cm'den 2 katlı şeklinde.Tülü neden kullanmak istemiyorsunuz ? Bendede monk var 3.5 senedir tül var zaten en kullanışlısı tül oluyor.Çırpması temizliği açısından en iyisi tül.