2 adet kuşunuz olduğunu ve ferah bir kafes istediğinizi yazmışsınız kaldı ki kuşlarınızın yavrulamasını istiyormuşsunuz yavrularda geldiği zaman hepsine yetecek bir kafes şahsen ben olsam böyle bir kafes alırdım yinede siz karar verin ben sadece tavsiyede bulundumBunlar fazla büyük değil mi ?
1.linkteki kafesi almanız daha uygun bana kalırsa hem boyut olarak öbüründen geniş ve fazla fiyat farkı yok sonuçta kafes alındığı zaman uzun yıllar kullanılıyor almışken iyi bir kafes almak önemli tabi yine tercih sizin
Hayır malesef bu tür kafesler kanarya kafesi olarak geçiyor ama bana kalırsa muhabbet kuşu için çok ideal yatay tellisi bildiğim kadarıyla üretilmiyor.bu tür kafeslerin yatay telli olanı yok mu
tutunması için tüneği var ve çok gerekirse tutunuyor gözümle gördüm defalarcamuhabbetler bu tür kafeslerin tellerine tutunamıyor.
Uyumlu gibi görünüyor fotoğraftan uyumlu gibi gördümLink 1'deki kafes ile uyumlu mudur ?
Ne tavsiye edersiniz ? Açıkçası fazla büyük olsun istemiyorum...Taban temizliğinin kolay yapılması açısından sürgülü tepsisi olan modellere bakabilirsiniz