Çift bölmeli atmışsınız ya kuşum tek olduğu için o seçenek çok büyük geldi bana kafes çok güzel ama çift bölme tek kuş için fazla büyük değil mi diğer attığınız trendyoldan bir seçenek daha var yorumlara baktım fiyatıd uygun ve Yorumlarda olumlu sizce o kafes tek kuş için uygun mu yoksa ?![]()
Seba Kafes - Rulolu Tel Kafesler, Tavalı Kafesler, Salma Kafesler
Seba Kafes Sistemleri, Profesyonel olarak kanarya, muhabbet kuşu, golden finch, papağan, saka gibi kuşlar için üretim kafesleri ve salma kafesleri üretip satmaktadır.www.sebakafes.com
10 Crosby Üretim Kafesi 45*35*40 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
10 Crosby Üretim Kafesi 45*35*40 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnternetten uygun fiyata alınabilecekler bunlardır hemen hemen.Atahan Pet Çifthane Ve Üretim Kafesi Bölmeli 60x40x28 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Atahan Pet Çifthane Ve Üretim Kafesi Bölmeli 60x40x28 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bulabilirsen 2. el olarak Hagen Vision kafeslerde satılıyor, 300-400 ₺ arası satılıyor. Sıfırları 1000 ₺ civarı.
Ay size sorduğum ürün anlık olarak tükendi umarım hemen yeniden koyarlar siteye çok uygundu![]()
Seba Kafes Sistemleri, Profesyonel olarak kanarya, muhabbet kuşu, golden finch, papağan, saka gibi kuşlar için üretim kafesleri ve salma kafesleri üretip satmaktadır.www.sebakafes.com
10 Crosby Üretim Kafesi 45*35*40 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İnternetten uygun fiyata alınabilecekler bunlardır hemen hemen.Atahan Pet Çifthane Ve Üretim Kafesi Bölmeli 60x40x28 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Atahan Pet Çifthane Ve Üretim Kafesi Bölmeli 60x40x28 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bulabilirsen 2. el olarak Hagen Vision kafeslerde satılıyor, 300-400 ₺ arası satılıyor. Sıfırları 1000 ₺ civarı.
Çifthane olarak lanse edilen hiçbir kafes, çifthane olarak kullanılabilecek kadar büyük değil. Çifthane olarak kullanılabilmesi için en az 80 cm olması gerekir, yoksa çok küçük kalıyor.Çift bölmeli atmışsınız ya kuşum tek olduğu için o seçenek çok büyük geldi bana kafes çok güzel ama çift bölme tek kuş için fazla büyük değil mi diğer attığınız trendyoldan bir seçenek daha var yorumlara baktım fiyatıd uygun ve Yorumlarda olumlu sizce o kafes tek kuş için uygun mu yoksa ?
Attığım 45*35 üretim kafesi çok satılıyor. Sık sık tükeniyor ama merak etmeyin en geç 1 haftada yenide stokları açıyorlar. Hatta bu kafes için inceleme de yapmıştım. Ben şu an kullanıyorum, gayet memnunum. Şimdi kafamda 80*40*40 boyutlarında bir kafes yapma fikri var.Ay size sorduğum ürün anlık olarak tükendi umarım hemen yeniden koyarlar siteye çok uygundu
Bu kafes çok hoşuma gitti siz daha tecrübelisiniz yorumlardan da çok beğeni almış genişliği falan sizce çok uygunsa kuşum rahat edecekse bunu sipariş vereceğim geldiğinde fotoğrafta çok büyük durmuyor ama içi geniş sanırımAttığım 45*35 üretim kafesi çok satılıyor. Sık sık tükeniyor ama merak etmeyin en geç 1 haftada yenide stokları açıyorlar. Hatta bu kafes için inceleme de yapmıştım. Ben şu an kullanıyorum, gayet memnunum. Şimdi kafamda 80*40*40 boyutlarında bir kafes yapma fikri var.
Geniş ama bu daha geniş, bunu öneririm;Bu kafes çok hoşuma gitti siz daha tecrübelisiniz yorumlardan da çok beğeni almış genişliği falan sizce çok uygunsa kuşum rahat edecekse bunu sipariş vereceğim geldiğinde fotoğrafta çok büyük durmuyor ama içi geniş sanırım
Bu ürün satılamamaktadır diyor bir de çift bölmeli istemiyorum tek kuş olduğu için diğeri gelsin sipariş vereyim çok saolunGeniş ama bu daha geniş, bunu öneririm;
https://www.hepsiburada.com/cifthan...32-x-40-cm-yemlik-suluk-tunek-p-HBV00000S18ZW
Dün attığımda 100 ₺'ydi, tükenmiş herhalde.Bu ürün satılamamaktadır diyor bir de çift bölmeli istemiyorum tek kuş olduğu için diğeri gelsin sipariş vereyim çok saolun
https://ty.gl/wxnotgm sizin önerdiğiniz kafeste bazı kullanıcılar hiç memnun kalmamış bu nasıl sizceDün attığımda 100 ₺'ydi, tükenmiş herhalde.
29,5*22,3*38,5 bir kafes ve üzerine de boyalı. Ben kullanmazdım yani.https://ty.gl/wxnotgm sizin önerdiğiniz kafeste bazı kullanıcılar hiç memnun kalmamış bu nasıl sizce
Diğer kafesin altında ızgara yok kafamı karıştırdı bazı yorumlarda olumsuz kararsız kaldım:/29,5*22,3*38,5 bir kafes ve üzerine de boyalı. Ben kullanmazdım yani.
Izgara kestirmek 20-25 ₺ max.Diğer kafesin altında ızgara yok kafamı karıştırdı bazı yorumlarda olumsuz kararsız kaldım:/
Yapabilecekseniz kendi kafesinizi de yapabilirsiniz. Hem aşırı geniş, hem de aşırı ucuz olur.Izgara kestirmek 20-25 ₺ max.
İlk trendyol linkindeki kafes benim de çok hoşuma gitti. Tek kuş için boyutu yeterli mi sizce?![]()
Maalesef yapamam ya bu kafesin üretici sayfasına baktım altı ızgara olan yok acaba mümkünse bana ızgara olan bir kafes önerebilir misiniz ya gerçi kuşum hep dışarda inanın hiç kafeste değil ama yine de mutlu olsun istiyorum bu kafesinide çok seviyor ama küçük o yüzden rahat olsun istiyorumYapabilecekseniz kendi kafesinizi de yapabilirsiniz. Hem aşırı geniş, hem de aşırı ucuz olur.
Evet o kafes çok yorum almış ama bazı yorumlar olumsuz kafam karıştı ve altında ızgarası yok tek kuş için kullanışlı bir kafes almak istiyorum çok kafam karışık şuan sipariş vereceğim ama bulamıyorum lütfen yardım eder misinizİlk trendyol linkindeki kafes benim de çok hoşuma gitti. Tek kuş için boyutu yeterli mi sizce?
Gerçi şimdiki kafesinden her türlü büyük ama almışken tam alalım rahat etsin
Ben bu kafesi şu anda yavrularım için kullanıyorum. 3 yavru çok rahat şekilde yaşayabiliyor içinde. İncelemesini yapmıştım;İlk trendyol linkindeki kafes benim de çok hoşuma gitti. Tek kuş için boyutu yeterli mi sizce?
Gerçi şimdiki kafesinden her türlü büyük ama almışken tam alalım rahat etsin
İnternetten 45*35 kafes ızgarası diye aratın max. 30 ₺ gibi ücrete gelir. Izgaraları kafesler genelde çekmeli olarak satılmaz, klipsli olarak satılır. O da temizliği çok zorluyor.Maalesef yapamam ya bu kafesin üretici sayfasına baktım altı ızgara olan yok acaba mümkünse bana ızgara olan bir kafes önerebilir misiniz ya gerçi kuşum hep dışarda inanın hiç kafeste değil ama yine de mutlu olsun istiyorum bu kafesinide çok seviyor ama küçük o yüzden rahat olsun istiyorum
Dediğim gibi ben o kafesin içerisinde 3 kuş bakıyorum şu anda, hiçbir sıkıntısı görmedim.Evet o kafes çok yorum almış ama bazı yorumlar olumsuz kafam karıştı ve altında ızgarası yok tek kuş için kullanışlı bir kafes almak istiyorum çok kafam karışık şuan sipariş vereceğim ama bulamıyorum lütfen yardım eder misiniz![]()
Kafesin genişliğini anlamanız açısından atayım, içinde 6 kuş varken böyle;Ben bu kafesi şu anda yavrularım için kullanıyorum. 3 yavru çok rahat şekilde yaşayabiliyor içinde. İncelemesini yapmıştım;
https://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/trendyol-Üzerinde-satılan-67-50₺lik-Üretim-kafesi.82223/
İnternetten 45*35 kafes ızgarası diye aratın max. 30 ₺ gibi ücrete gelir. Izgaraları kafesler genelde çekmeli olarak satılmaz, klipsli olarak satılır. O da temizliği çok zorluyor.
Dediğim gibi ben o kafesin içerisinde 3 kuş bakıyorum şu anda, hiçbir sıkıntısı görmedim.