benim kuşumda girmiyor girmemesi iyi bişi binevi.Asıl çıkaramazsan sıkıntı yağlanaır ve stres yapar ben girmediği zamanlar sevdiği bişiyi kafesin içinde gösterip sokuyordum salatalık gibi vb.Yaklaşık 3 aylık
Valla ben aç kalmasından korkuyorumbenim kuşumda girmiyor girmemesi iyi bişi binevi.Asıl çıkaramazsan sıkıntı yağlanaır ve stres yapar ben girmediği zamanlar sevdiği bişiyi kafesin içinde gösterip sokuyordum salatalık gibi vb.
Bendede ilk basta oyle oluyordu.Bide benim kuş dişiydi yine ortalamanin uzerinde egittigimi dusunuyorum.İlk odaya saldigimizda avizedne inmezdi.Yani eger odaya alismadan saldiysaniz korkudan kosede bi yere pusmuş bir sekilde bulabilirsiniz.Zamanla kendisi girmeye basladi.Valla ben aç kalmasından korkuyorumbazen odada bıralıyorum saatlerce gelmiyorum. Gelince aynı yerde buluyorum onu. Kafese koyuyorum açlıktan ölmüş gibi yem yiyo
kafeside görebilecwği bi yerde. Niye girip yemiyo ki
UmarımmBendede ilk basta oyle oluyordu.Bide benim kuş dişiydi yine ortalamanin uzerinde egittigimi dusunuyorum.İlk odaya saldigimizda avizedne inmezdi.Yani eger odaya alismadan saldiysaniz korkudan kosede bi yere pusmuş bir sekilde bulabilirsiniz.Zamanla kendisi girmeye basladi.
YOrummunuz için çok teşekkür edeim. Genelde kapısı açık duruyor zaten. Eve aşışınca hiç kapatmadım. Gece üstünü tülle örtüyorum sadecw ama kapısı yine açıkta duruyor. Sabah uyandıgında ilk işi dışarı çıkmak olıyor. Uyku için kullanıyor orayı. Başlarda elime alışsın diye dışarfa wlimden yem ywdirdim. Bu ara yedirmiyorum oda kafese girmeyi akıl edemiyo acıkınca. Ben yine götürüp kafese yaklaştırınca girip yiyoruzun süre dışarıda kaldıktan sonra siz içeriye koyduğunuzda kapısını kapatmayın. O yemini yedikten sonra dışarıya çıkmak istiyorsa çıksın. Böylece kafes onun için hapishane gibi tıkılıp kalmaktan korkacağı bir olmak yerine karnını doyurup dinleneceği bir yer olmaya başlar. kuşlara zorla bir şey yaptırmaya çalışılmazsa kısa sürede her şeye alışıyorlar inanın bana
aslında güzel bir şey. kimi kuşu da kafesten çıkaramazsınızYOrummunuz için çok teşekkür edeim. Genelde kapısı açık duruyor zaten. Eve aşışınca hiç kapatmadım. Gece üstünü tülle örtüyorum sadecw ama kapısı yine açıkta duruyor. Sabah uyandıgında ilk işi dışarı çıkmak olıyor. Uyku için kullanıyor orayı. Başlarda elime alışsın diye dışarfa wlimden yem ywdirdim. Bu ara yedirmiyorum oda kafese girmeyi akıl edemiyo acıkınca. Ben yine götürüp kafese yaklaştırınca girip yiyor