Üretimhanede bu yükseklik sorun olmayabilir ama tek kuş için fazla yüksek
Bana kalsa bende kaldırırım abide ufak kardeşim PS oynuyor onunla o yüzden problem olabilir bide bizim eve misafir gelirse çok ugraşırlar diye pek taraftar değilim bu kuş bana karşı çok saldırgan hiç birşey de yapmıyorum üstelik yukarda durması üstünlük anlamına mı geliyor acaba ?Televizyonu kaldır, gereksiz bir icat
Ben seyretmedim için gereksiz gibi geliyor.
Bu kadar yüksekte olmasına gerek yok acizane fikrim. Karanlık bir nokta gibi duruyor, camdan gelen güneş ışığı oraya ulaşamaz sanki; fazla dipte gibi. Hayırlı, sağlıklı beslemeler.
Anladım abi annem alerjik olduğu için mecbur kendi odamda bakıyorum ama ise gidince mesela kendi odamın kapısını açık bırakıyorum ki sesleri duysun yabancılık çekmesin ama sanırım geç kaldım peki şimdi ben buna bi arkadas alsam durumu düzelir mi ?son olarak da şunu diyim ben bunu aldığım da 1 aylık dı o zaman da agrasif di yani sonradan olan birşey değil aldığım da da böyleydiDoğa kuşlarında genellikle yüksek dallarda duran kuşlar, sosyal statüsü yüksek olan kuşlardır. Bunlar da genellikle, yüksek dallarda bulunan, daha iyi olgunlaşan yemişleri yerler. Kuşlar için genel olarak yüksekte bulunmak üstünlüktür. Ama bence sizin durumunuzda, yeterince ilgi gösterilememesi, kuşun sosyalleşememesi daha muhtemel. Sosyalleşemeyen canlılar agresif, hırçın olurlar. Daha çok küçükken, yoğun çalışan dayımın, bulduğu bir köpeği beslemeye, iyileştirmeye çalışırken fazla ilgilenemediğini ve neredeyse bir hafta dışarı çıkamayan köpeğin ne kadar hırçın olduğunu görmüştüm.
Ama koyacak başka yerim yokki ustaBu kadar yüksekte olmasına gerek yok acizane fikrim. Karanlık bir nokta gibi duruyor, camdan gelen güneş ışığı oraya ulaşamaz sanki; fazla dipte gibi. Hayırlı, sağlıklı beslemeler.
Odanın düzenini değiştirebilirsiniz kardeşim, ben zamanında çok yapmıştımAma koyacak başka yerim yokki usta
Süleyman abi TV yi kaldır dedi ama ya misafirler gelirde hayvanları rahatsız ederlerse diye düşünmeden edemiyorum kuş konusunda hiç tecrübem yok birini bulsam belki 20 30 soru sorarımOdanın düzenini değiştirebilirsiniz kardeşim, ben zamanında çok yapmıştımEğer olmaz ise, odadan dışında başka bir yere koyma şansınız yok sanırım, fakat yine değişik bir düzenleme yapabilirsiniz. Odanızı görmediğim için bilemiyorum, siz daha iyi bilirsiniz.
Sorabilirsiniz. Bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız.Süleyman abi TV yi kaldır dedi ama ya misafirler gelirde hayvanları rahatsız ederlerse diye düşünmeden edemiyorum kuş konusunda hiç tecrübem yok birini bulsam belki 20 30 soru sorarım
TV'yi kaldırıp bulunduğu yere kafesi elbette koyabilirsiniz fakat ben orayı da alçak buldum. Açılabilir bir masayı, pencerenin önüne yerleştirip, kuşunuzu masanın üzerine de koyabilirsiniz. Daha iyi olacağını düşünüyorum hem doğrudan güneş ışığını alacaktır, güneşe bayılırlar. Özellikle perdeyi açtığınız zaman bir hareketlenme görürsünüz. Ayrıca misafirler her istediğini yaparlar diye bir şey oyktur, durumu izah edeceksiniz. Siz yokken gelen misafirlerde dahi kuşunuza gereksiz yaklaşımlar olmamalı; korkutulmamalı. Bir kere alıştıktan sonra zaten sıkıntı olmaz, özellikle alıştığı kişiye karşı davranışı değişmez.Süleyman abi TV yi kaldır dedi ama ya misafirler gelirde hayvanları rahatsız ederlerse diye düşünmeden edemiyorum kuş konusunda hiç tecrübem yok birini bulsam belki 20 30 soru sorarım