Bizim kuslarimiz oturma odasinda su an tv acik isik acik ailecek oturuyoruz. Siz boyle deyince biraz korktum acikcasi yani neden böyle oluyor anlayamadım?Hayvanların cinleri gördüğü söylenmektedir. Ben eskiden kuslarimla birlikte yatiyordum günahkar bir insanim ve geceleri kuşlar kanat çırparak beni uyandirirdi. O odada uyumayı bıraktım ve kuşlar kanat cirpmaz oldu. İşin şakası dostum kuşlar karanliktayken evden gelen bir ses olsun , sokaktan gelen bir ses falan olsun , durduğu yerde ayağı kayarsa hele çok kanat çirpar. Tavsiyem gece lambası tak. Ve felak nas ayetel kursi oku.
Isikli ortamda yapıyorlarsa sıkıntı yok. Uçmak istiyorlar ben karanlıkta yapıyorlar sanmıştım. Çok doğal kafeste kanat cirpmalari ışıklı ortamdaBizim kuslarimiz oturma odasinda su an tv acik isik acik ailecek oturuyoruz. Siz boyle deyince biraz korktum acikcasi yani neden böyle oluyor anlayamadım?
Cevabiniz için teşekkürler neyseki korktuğum gibi değilmiş (cinler filan)Isikli ortamda yapıyorlarsa sıkıntı yok. Uçmak istiyorlar ben karanlıkta yapıyorlar sanmıştım. Çok doğal kafeste kanat cirpmalari ışıklı ortamda