Kalorifer yanmayan odada kuşlar üşür mü

Kuşlar uremeyecekse birşey olmaz...Bana kışın bir evin anahtarı verilip içindeki kuşlar emanet edildi içerisinin soğuğundan sebep 2 dk kuşlara yem su verip kaçıyordum,buz gibiydi ev... Kuşlar 2 aya yakın baktım,en ufak hastalık belirtisi bile görülmedi...

CPH1909 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazıları alışmıştır ama bunlar sıcak odadan geçiyor birden soğuk odaya hastalanabilirler.. kuşlar buz gibi soğuk odada uzun süreli kalırsa zamanla solunum hastalıkları olR Allah korusun iki ayda kuş ömrü hakkında yorum yapılmaz nasıl biz insanlardada sonradan astım vs oluyor onlarda aynı minicik ciğerleri var ve üstüne basarak söylüyorum bu hayvanlar SICAK İKLİM HAYVANI öyle olsa Allah kutuptada muhabbet kuşu yaratırdı penguenlerle gezerlerdi...

Yazıktır hayvanı soğukta tutmayın ölürler

Birşey olmaz kuşlara, kuşları hava akımı öldürür... Sıcak soğuk değişimleri ise arada çok sıcaklık farki olması sebebiyle ve sürekli değişim ile kuşları etkiler... Mesela 2 3 saat kuşları 26 derece de tutar sonra 2 3 saatse 4 5 derecede tutarsan kuşlar hastalanır tabi... Onun dışında sürekli durdukları yerde soğuk ile kuşlar ölmez...burda internette gördüğüm 2 3 makale ile konuşuyorsunuz bence... İnternetteki Cogu bilgi hurafeden başka birşey degik...Ben bu olayı bizzat tecrübe ettim, kuşlara birşey olmuyor...Kuş katili değiliz adama soğuk odaya kuş koy diyelim...

CPH1909 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu durum kuşların bünyelerine ve bulundukları iklime bağlı. Geceleri soğuk olan bir ilde ısıtıcı olmadan sabahı görmeleri imkansız, tabi kuşlar yavruluk dönemlerinden bu yana soğukta (ısıtıcı olmayan bir ortamda) yaşamaya alıştılar ise bir sorun olmaz.

Geri