MehmetMetek
Yeni Üye
Arkadaşlar bu nedir?https://hizliresim.com/7MWeCU
Orası yaramı yoksa kabarık mi resimde net bir sey göremiyorum bu 1Hocam ne olduğunu anlayamadım, bir de sen bak. @MeCHuLBeY
Yaglanma gibi demi ?Doku epey bir zarar görmüş. Sanki orada beyaz bir şeyler var gibi.
Yaglanma gibi demi ?
Resim daha net olsa daha net bir sey söylüycem ama net degil sanki yaglanma olmus pesine kasıyarak yara etmis gibi duruyorAynen farklı bir şey var.
Hocam sarı bir kalıp var oradaResim daha net olsa daha net bir sey söylüycem ama net degil sanki yaglanma olmus pesine kasıyarak yara etmis gibi duruyor
Hocam sarı bir kalıp var orada
Eşinden yeni ayırdık. Kavga ediyorlardı. Ve tüm kafasındaki saçlarını yoldu eşi. Yeni yeni kendine geliyor. Ancak kanadı sanki düşüyor gibi aşağıda duruyor. Bir problem var gibi kanadında. Ancak acı çekmiyor. Orada bir yara yok sadece sarı bir kalıp var. Bu aralar ona mevsim geçişi olduğu için mandalina meyveler ve ballı kraker aldık. Yediği farklı bir şey yok. Kullandığımız yemler jungle marka kapalı yemler. Suluğunu düzenli olarak temizliyorum. İştahı gayet yerinde.Orası yaramı yoksa kabarık mi resimde net bir sey göremiyorum bu 1
2 incisi kusunuzu bit icin dezenfekte ediyormusunuz
3 üncü sorum ise bh aralar kusunuza hic yemedigi bir sey verdiniz mi ?
TamamdırYarın gün ışığında daha detaylı bir fotoğraf çekip paylaşın.
Tamamdır. Yarın çekip atacağım. Olmaz ise veterinere götüreceğiz. Bu arada Paşa'nın halsiz kalmaması için ek vitamin önerir misiniz?Benim tahminim orada yaglanma var gibi ama kararsızım yarın paylasip etiketlerseniz bir bakalim
@FındıkBabaTamamdır. Yarın çekip atacağım. Olmaz ise veterinere götüreceğiz. Bu arada Paşa'nın halsiz kalmaması için ek vitamin önerir misiniz?
@huseyinacikoz066 HADI BAKALIM BU NEDİR HEP SEN SORUYON BİDE BEN SORAYIM![]()