D Duranettin ERAYDIN Guest 2 Kas 2013 #1 Kanarya X Florya eşleştirilebilir ve melez yavrular elde edilebilir mi?
Okan Şenol Onursal Üye Katılım 2 Eki 2013 Mesajlar 2,406 Tepkime puanı 1 2 Kas 2013 #2 dostum duydum desem yalana olur kanarya&saka tamam ama senin dediğini duymadım -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:42 -->-> Daha önceki mesaj 12:41 -- birde boy orantılarına bakarsak florya dişi kanarya erkek olması lazım
dostum duydum desem yalana olur kanarya&saka tamam ama senin dediğini duymadım -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:42 -->-> Daha önceki mesaj 12:41 -- birde boy orantılarına bakarsak florya dişi kanarya erkek olması lazım
D Duranettin ERAYDIN Guest 2 Kas 2013 #3 burada öyle birşey yazıyor da denerim belki armanyman_' Alıntı: dostum duydum desem yalana olur kanarya&saka tamam ama senin dediğini duymadım Genişletmek için tıkla ... www.kanaryavedogakuslari.com - Kanarya X Florya Melezi
burada öyle birşey yazıyor da denerim belki armanyman_' Alıntı: dostum duydum desem yalana olur kanarya&saka tamam ama senin dediğini duymadım Genişletmek için tıkla ... www.kanaryavedogakuslari.com - Kanarya X Florya Melezi
Okan Şenol Onursal Üye Katılım 2 Eki 2013 Mesajlar 2,406 Tepkime puanı 1 2 Kas 2013 #4 Duranettin ERAYDIN' Alıntı: www.kanaryavedogakuslari.com - Kanarya X Florya Melezi Genişletmek için tıkla ... ikisinide yavru bulursan ve birbirlerine alışırlarsa olur gibi görünüyor
Duranettin ERAYDIN' Alıntı: www.kanaryavedogakuslari.com - Kanarya X Florya Melezi Genişletmek için tıkla ... ikisinide yavru bulursan ve birbirlerine alışırlarsa olur gibi görünüyor