Ü üretimcii Meraklı Üye Katılım 23 Mar 2018 Mesajlar 212 Tepkime puanı 28 1 Nis 2018 #1 Dışkı normal yeme içmesi iyi, prebiyorik viraminleri hep veriyorum iyi besliyor kuş canlı hareketli , lakin kanat titremesi nedendir bilemedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dışkı normal yeme içmesi iyi, prebiyorik viraminleri hep veriyorum iyi besliyor kuş canlı hareketli , lakin kanat titremesi nedendir bilemedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 12,183 Tepkime puanı 3,540 1 Nis 2018 #2 Vitamini haftada 2 defadan fazla vermeyin. Titremeden kastınız ne bilemedim. Ama korkudan , stresten ve heyecandan olur.
Vitamini haftada 2 defadan fazla vermeyin. Titremeden kastınız ne bilemedim. Ama korkudan , stresten ve heyecandan olur.
B Berke01 Yeni Üye Katılım 4 Mar 2018 Mesajlar 92 Tepkime puanı 15 1 Nis 2018 #3 Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Vitamini haftada 2 defadan fazla vermeyin. Titremeden kastınız ne bilemedim. Ama korkudan , stresten ve heyecandan olur. Genişletmek için tıkla ... Selçuk Bey çok yavru olduğu için korkması ve titremesi normal midir 1.5 aylık kuşumun
Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Vitamini haftada 2 defadan fazla vermeyin. Titremeden kastınız ne bilemedim. Ama korkudan , stresten ve heyecandan olur. Genişletmek için tıkla ... Selçuk Bey çok yavru olduğu için korkması ve titremesi normal midir 1.5 aylık kuşumun
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 12,183 Tepkime puanı 3,540 1 Nis 2018 #4 Daha ortama adepte olmamış olabilir. Başka yerden geldiyse. Zamanla düzelir.
B Berke01 Yeni Üye Katılım 4 Mar 2018 Mesajlar 92 Tepkime puanı 15 1 Nis 2018 #5 Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Daha ortama adepte olmamış olabilir. Başka yerden geldiyse. Zamanla düzelir. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır teşekkürler 1-2 hafta önce geldi dayımlardan
Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Daha ortama adepte olmamış olabilir. Başka yerden geldiyse. Zamanla düzelir. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır teşekkürler 1-2 hafta önce geldi dayımlardan