Mehmetgul27
Meraklı Üye
Muhabbet kuşum belli bir zamandır kanadı titreme yapıyor ve biraz durgun gibi ne yapmam lazım
Video ekleyin lütfenMuhabbet kuşum belli bir zamandır kanadı titreme yapıyor ve biraz durgun gibi ne yapmam lazım
Video çekeceğim Zaman telefon dikkatini çekti için titremiyorVideo ekleyin lütfen
Vitamin almalıyım(A)Titreme bazen heyecana bazen üşütmeye bağlı olabilir . Zaman zaman benim kuşumdada oluyor ama normal geliyor bana . Siz yinede takip altında tutun,yemesini içmesini,dışkılarını..
Aşırı ve sürekli bir titreme değilse heyecana ya da strese bağlı olabilir .Bence takip edin .Video çekeceğim Zaman telefon dikkatini çekti için titremiyor
Vitamin şayet meyve sebze yemiyorsa ya da yumurta maması yemiyorsa tavsiye ediliyor.Vitamin almalıyım(A)
Dişi kuşum dan biraz korkuyor acaba ondan olabilir miAşırı ve sürekli bir titreme değilse heyecana ya da strese bağlı olabilir .Bence takip edin .
Yok yiyor o zaman ne vereyimVitamin şayet meyve sebze yemiyorsa ya da yumurta maması yemiyorsa tavsiye ediliyor.
Bence takip edin bakalım dediğim gibi sürekli değilse belkide dişi kuştan stres oluyordur.İkisi bir aradayken ya da yalnızken nasıl tepkiler veriyor gözlemleyin derim .Yok yiyor o zaman ne vereyim
Tamam dişi kuşum biraz dik kafalı çoğu zaman onu tunege koymuyor aşağı atıyor ne yapmam lazım bazen de kur yapıyor anlamıyorum kiBence takip edin bakalım dediğim gibi sürekli değilse belkide dişi kuştan stres oluyordur.İkisi bir aradayken ya da yalnızken nasıl tepkiler veriyor gözlemleyin derim .
Forumda genellikle şiddetli kavgalarda ayırma yöntemi tercih ediliyor ama birbirlerine karşı aşırı şiddet ya da zarar verme söz konusu değilse kafesteki tünek sayısını arttırabilirsiniz.Tamam dişi kuşum biraz dik kafalı çoğu zaman onu tunege koymuyor aşağı atıyor ne yapmam lazım bazen de kur yapıyor anlamıyorum ki
Bana avisol vitamini öneriyor lar alayım mıBence takip edin bakalım dediğim gibi sürekli değilse belkide dişi kuştan stres oluyordur.İkisi bir aradayken ya da yalnızken nasıl tepkiler veriyor gözlemleyin derim .
Tercih tabiki sizin ama genelde Röhnfried markasının vitaminleri tavsiye ediliyor internet üzerinden bölünmüş olarak sipariş verebilirsiniz.Bana avisol vitamini öneriyor lar alayım mı
YokForumda genellikle şiddetli kavgalarda ayırma yöntemi tercih ediliyor ama birbirlerine karşı aşırı şiddet ya da zarar verme söz konusu değilse kafesteki tünek sayısını arttırabilirsiniz.
Avisol un bir zararı olur muTercih tabiki sizin ama genelde Röhnfried markasının vitaminleri tavsiye ediliyor internet üzerinden bölünmüş olarak sipariş verebilirsiniz.
Zararı yok tabiki ama faydasıda yetersiz görüldüğü için tercih edilmiyor.Ama dediğim gibi tercih sizin .Yok
Avisol un bir zararı olur mu
Anladım çok teşekkür ederimZararı yok tabiki ama faydasıda yetersiz görüldüğü için tercih edilmiyor.Ama dediğim gibi tercih sizin .