Kanlı sperm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yuukiee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yuukiee

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 1-2 yaşlarında önceden dişi zannediyorduk ama erkek çıktı, sıkıntı şurada ki bir kaç aydır kanlı sperm yapıyor. Arada kıyafetlerime sürtünürdü anlamazdım bıraktığı meni beyazdı sağlıklıydı. Birkaç ay önce fark ettim ki sperminde az da olsa kan vardı. Bu hareket ona belki kıyafetlerim yüzünden rahatsız ediyordur diye bıraktım. Fakat bugün gene boşaldı fakat bu seferki bayağı bildiğiniz direkt kandı. Sanki iltihaplı kan bıraktı hemde bir damlacık fazlada değil. Bunu ilk defa yaşıyorum ayrıca keyfi yerinde yem yemesinde hiç bir sıkıntı yok. Şuan bunu yazarken benimle oynuyor hatta :) Ne yapmalıyım? Çiftleşme döneminde olduğu için tekrar eş mi almalıyım? Şuana kadar hiç bir sıkıntısı yoktu ayrıca dışkısı oldukça sağlıklıydı. Fark etmediğim için çok üzgünüm :confused:

Tek seferlikse sorun değil. Ama tekrarlarsa dışkı resmi ve kuşun videosu ile birlikte paylaşın.

Kanlı sperm arada olabilir fakat sık sık oluyorsa veya kan yoğun ağırlıkta ise normal değil. Sık sık sürtünüyorsa tahriş olmuş olabilir. Sert yüzeyler de tahrişe neden olabilir. Çiftleşme hareketi yapmasına izin vermeyin engel olun ama onu strese sokmadan korkutmadan. Elinize yapıyorsa izin vermeyin. Tünek oyuncak gibi şeylere yapıyorsa çıkarın onları bir müddet.
Popo kısmını da kontrol edin yara falan var mı bakın. Foto çekebilirseniz çekip paylaşın. Hızlıresim com sitesini kullanabilirsiniz.

Geri