Cihatcoskun
Meraklı Üye
@Kahraman KÖROĞLU neden etiketlediğimi biliyorsun
teşekkür ederim inşallah hep berabermaşallah samanlık seyran olur inşallah sağlıklı günlerde
teşekkür ederim sağolasınÇok tatlılar maşallah mutluluklar
öncelikle teşekkür ederim dişi 3 3.5 aylık kadar oldu içten içe söylenmelere başladılar biraz kavga dövüş yapıyorlar ama birbirlerinden de kopamıyorlar dişiyi kendime alıştırmak için biraz uğraştım açıkcası ama en önemlisi ürketmemekMaŞALLAH çok güzeller dişiyi kendinize alıştırmışsınız sanırım, şu an kaç aylık oldu ,erkekte baya güzel yakışmışlar eşte tutarlar anlattıklarınıza göre, kahraman beyin kuşlarımı.
Sağolasın Kahraman mamasını ihmal etmemeye çalışıyorum doğal hazırlıyorumMaşallah. Aynı kuş demesen inanmam kardeşim görmeden çok değişmiş ama belli ki mama takviyesinde az bulunuyorsun fiziksel zayıflama var aynı kardeşleri bendeki bunun 2 katı düzenli takviyeleri ihmal etme kardeşim
Kahraman bey mamamı verecek size anlayamadım bizde öğrenelimsenden gelicek mama takviyesi daha faydalı olucak inşallah
Evet aldım bileKahraman bey mamamı verecek size anlayamadım bizde öğrenelim
Kuş aldım kendisinden kuş zayıflamış dedi mama ver dedim hazır vardı öyle aldım kuru mamaİymiş tam açıklarmısınız yapıpmı verdi neydir nasıldır
marka olarak witte molen ve Raff karıştırarak kullanıyorum fakat extradan verim artırmak için ve kuşların daha da iştahla yemeleri için 20-25 çeşit extra kendim katkılarım ile kıvamlandırıyorum nemlendirmeye hazır olarak bulunduruyorum, ama genelde hazır kuru mama almıyorum kendim yapıyorum tamamen organik ürünlerden vaktim oldukça daha da kaliteli oluyorKahraman bey görür bu yazıyı kahraman bey markası ney bizlerde yaptığımız mamalara karıştıralım
Kahraman bey bizimle bu karışımları paylasirsaniz çok memnun oluruz amatörler olarak Kuşlarımizin sağlığı açısından oranları ile birlikte bize yardımcı olup aydinlatirsaniz bizde evlatlarimiza daha iyi bakarızmarka olarak witte molen ve Raff karıştırarak kullanıyorum fakat extradan verim artırmak için ve kuşların daha da iştahla yemeleri için 20-25 çeşit extra kendim katkılarım ile kıvamlandırıyorum nemlendirmeye hazır olarak bulunduruyorum, ama genelde hazır kuru mama almıyorum kendim yapıyorum tamamen organik ürünlerden vaktim oldukça daha da kaliteli oluyor
karışımın standart ı olmaz mevsimine göre içeriği değişir oranlarıda hatta kuşun durumuna göre bile değişiklik gösteriyorum. Yavru bir kuşa verdimle eşe hazırladım bir kuşa verdim hatta kuluçkadaki bir kuşa verdim her zaman farklıdır, kullandım ürünlerin listesini versem bile oranları çok önemli gramı gramına tarif etmekte imkansız zaten tek kuş için bu kadar çeşit yapılmaz yaptımmı minimum oranlar ile bile 5-6 kilo mama çıkıyor talebi olanlara yardımcı oluyorumKah
Kahraman bey bizimle bu karışımları paylasirsaniz çok memnun oluruz amatörler olarak Kuşlarımizin sağlığı açısından oranları ile birlikte bize yardımcı olup aydinlatirsaniz bizde evlatlarimiza daha iyi bakarız