Karga yavrusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan svlkco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

svlkco

Yeni Üye
Öncesinde de konusunu açmıştım zaten biliyosunuz, kapalı gözü hakkında tekrar konu açmak istedim.
Aslında veterinere götürsem daha iyi olur ancak ailem gereksiz masraf çıkarıcağı için izin vermiyo, ki daha 17 yaşındayım çalışmıyorum da, iş başa düştü yani.
Her neyse, dediğim gibi karganın sağ göz kapağı kapalı, her hangi bi kızarıklık veya yara da yok aynı şekilde göz bebeği de sağlam, bunun dışında burnu tıkalı gibi nefes alıyo, kafasının üstünde ve sağ yüzünde tüyler seyrek sanki dövülmüş de ordaki tüyler yeni yeni çıkıyomuş gibi.
Enfeksiyon kapmış olmasından korkuyorum, sizce ne yapmalıyım eczaneden ne gerekirse alabilirim.

Merhaba,forumda çift konu açmak yasaktır. Tekrar konu açmayın.

Konunuza gelirsek görmeden bir şey diyemeyiz. Kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını paylaşın.

Foto : hızlı resim com
Video : streameble ya da youtube

Konunuza gelirsek görmeden bir şey diyemeyiz. Kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını paylaşın.

Anlık fark edemedim afedersiniz, o zaman fotoğrafları burdan paylaşıyorum

Eczaneden tobrased göz damlası alalım ve sabah 1 damla akşam 1 damla olmak üzere her 2 gözüne de damlatın. Toplam 3 gün aralıksız kullanın. Ve kuşta enfeksiyon olabilir Selçuk hoca da yardımcı olacaktır. @Selçuk YÜKSEL

Bu arada elinizde probiyotik varsa suyuna katıp içmesini sağlayabilirsiniz. 5 gün aralıksız da probiyotikli su veriniz suluktan içiyorsa suluğa hazırlayın.

Evde ilaç varsa yazar mısınız antibiyotik olarak?

Aksef sefuroksim aksetil tablet
Gentagut antibiyotik damla göz/kulak
Bu ikisi var bulduğum kadarıyla zorlasam biraz daha çıkar gibi
Stiderm jel buldum içindeki kağıtta iltihap, alerj, kaşıntıiçin kullanılır yazıyo
Bunun dışında Denflor probiyotik var

Stiderm jel buldum içindeki kağıtta iltihap, alerj, kaşıntıiçin kullanılır yazıyo
Bunun dışında Denflor probiyotik var
Ayrıca eklemek istiyorum gözü kapalı karga için kullandığım şırıngayı ben görmeden diğer kuş için kullanmışlar bulaşma vs olur mu

Aynı kuş açısından yeni konu açmanın yasak olmasından ziyade konu sahibinin aleyhine bir durumdur. Eski konu devam etse en azından kuşun öyküsünü biliriz. Yeni konu açılınca herşey sil baştan olacak belki zaten uygulanmış olan tedavi tekrar önerilecek vs. Hem zaman kaybı olacak hem gereksiz tekrarlanan sorular sorulacak vs. Eski konudan devam etmeniz lehinize olur.
Eğer burdan devam etmek istiyorsanız kuşun öyküsünü detaylı anlatın.

Aynı kuş açısından yeni konu açmanın yasak olmasından ziyade konu sahibinin aleyhine bir durumdur. Eski konu devam etse en azından kuşun öyküsünü biliriz. Yeni konu açılınca herşey sil baştan olacak belki zaten uygulanmış olan tedavi tekrar önerilecek vs. Hem zaman kaybı olacak hem gereksiz tekrarlanan sorular sorulacak vs. Eski konudan devam etmeniz lehinize olur.
Eğer burdan devam etmek istiyorsanız kuşun öyküsünü detaylı anlatın.
Aslında sadece genel durumunu sormuştum gözü hakkında bilgi alamayınca ayrıyeten açıyım dedim farkında olmadan hata ettim, orda sadece iki cevap verilmiş beslenmeyle alakalı ki onu da hallettim zaten. Ordaki yazdığımı buraya yapıştırdım, aksilik içğn tekrardan afedersiniz

Arkadaşlar şimdi de bi leş kargası veya küçük karga yavrusu geçti elime 🫠, bu sefer biraz daha büyük ama hala yavru 1 aylık diye tahmin ediyorum, sol göz kapağı kapalı ama kör değil yarası vs yok ama fazlasıyla zayıf, diğer kuş için kedi maması almıştım biraz da civciv yemi var bu ikisiyle kilo aldırabilir miyim?
Ayrıyeten insana çok alışık değil alışır mı? Düzgün yemek yemiyo zorla yedirdim.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Aslında sadece genel durumunu sormuştum gözü hakkında bilgi alamayınca ayrıyeten açıyım dedim farkında olmadan hata ettim, orda sadece iki cevap verilmiş beslenmeyle alakalı ki onu da hallettim zaten.
Bazen gözden kaçabiliyor konular. İçerlemek yerine ısrarla güncelleyin. Mutlaka cevap gelecektir. Size bir kastımız olamaz sonuçta.

Neden kedi maması veriyırsunuz ? Kedi mamasının ana diyet olması doğru değil..

Geri