Karın şişliği

Tamam haftada 2 kez 3 gün arayla verin.

Evet aynı suya karıştırarak 👍

https://hizliresim.com/3od16zy
Merhaba powercholu 15 gün kullandım ama her tuvaletinde olmasada yine yem var dışkısında.
Onun dışında tüğ dökümüne girdi geçen hafta,
Ve bir kaç gündür tuvaleti bi sıvı bi orta katı şekldinde değişiyor

Gelişme oldu mu?

Biraz sanki ilk başlarda her dışkısında yem vardı şimdi bir kaç dışkıda bir, başka bir değişiklik göremedim

Her gün vermeye devam edin dozu yarım suluğa 10 damlaya düşürün ve 7 gün ve 15 gün sonra tekrar gelişmeleri yazın. Karaciğer sorunları kısa sürede iyileşmiyor maalesef. Uzun soluklu destek gerek. Prozim de katıyorsunuz değil mi ?

Merhaba 7.gün güncellemesi :
Dışkısında yine yem var ama her dışkıda değil birde daha öncede demiştim uzun zamandır yem yedikten sonra yukarı tüneğe çıkıp o hareketi yapıyo ama yem çıkarmıyo bunu aylardır yapıyo ama yeme düzeni iyi

Ufak ufak uçuş egzersizleri yaptırıyor musunuz ? Ağızda veya dışkıda koku oldu mu hiç ?

Hayır koku olmadı, bu aralar uçuş egzersizi yaptıramadım yarın başlatıcam düzenli uçuş egzersizlerine

İlk günler dinlenmesine izin vererek çok zorlamadan yapın. Kanat kasları geliştikten sonra zorlayarak yorarak devam edin.

Evet tam düzelene kadar powerchol devam.

15 gün güncelleme dün 15. Gün doldu
Tuvalwtinde yem yok ama arada yine oluyo ama çok sık değil bu 2 gündür görmedim tuvaletinde yem onun dışında yine yem yedikten sonra yukarı çıkıp o öğürme hareketini yapıyo .
Bu iki gündür bayram olduğu için uçurtmaya vaktim olmadı ama başladım artık bol bol uçurtmaya

4-5 dışkı resmi paylaşır mısınız

Tam düzelmemiş ama gelişme var gibi görünüyor. 2 günde bir şeklinde devam edin powerchol'e her gün probiyotik devam edin. Gelişmeleri sık sık yazın. Sizin gözlemimiz ne yönde gördüğünüz gelişmeleri yazın.

Geri