Mikostatinli suya dimi birde ben yemek yeniyo diye yumurta brokoli havuç tarzı şeyler veriyorum çünki yem yemiyo yeneye iniyo ama ayıklamıyo ayıklasada iç bırakıyo zatenMercimek tanesi kadar ama 50 ml suya.
Mikostatinli suya dimi birde ben yemek yeniyo diye yumurta brokoli havuç tarzı şeyler veriyorum çünki yem yemiyo yeneye iniyo ama ayıklamıyo ayıklasada iç bırakıyo zatenMercimek tanesi kadar ama 50 ml suya.
Flagyle antibiyoktik sanırım bana eczaneye gittiğimde dozunu falan soruluyorlar belli bir dozu varmı bununEvet ilaçlı suya ekleyeceksiniz. flagyle de başlayın bir an önce. Tricomonas da olabilir.
https://hizliresim.com/t2556qqTek çeşit şurubu var ama reçete isteyebilirler. Yada online combimix alabilirsiniz.
O zaman mikostatini bırakıp bunumu kullanıcam birde o denflorluda katıcam dimi damlalık dediğinizlu mikostatinin yanımdan çıkan aparatdanmıDamlalıkla 50 ml suya 8 damla.
Merhaba kuşa quik markasının dal darısını versem olurmuÜçünü de aynı suya kullanacaksınız. Evet mikostatin damlalığıyla olur.