selhan Meraklı Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 312 Tepkime puanı 103 16 Mar 2021 #1 Bu ürün muhabbet kuşlarim icin uygun mudur? kömürün kuşlarin sindirim sistemine iyi geldigini okumuştum. kullanan bilgisi olan var mi? iyi forumlar.
Bu ürün muhabbet kuşlarim icin uygun mudur? kömürün kuşlarin sindirim sistemine iyi geldigini okumuştum. kullanan bilgisi olan var mi? iyi forumlar.
selhan Meraklı Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 312 Tepkime puanı 103 16 Mar 2021 #2 seruhan' Alıntı: Bu ürün muhabbet kuşlarim icin uygun mudur? kömürün kuşlarin sindirim sistemine iyi geldigini okumuştum. kullanan bilgisi olan var mi? iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Amazon.com.tr
seruhan' Alıntı: Bu ürün muhabbet kuşlarim icin uygun mudur? kömürün kuşlarin sindirim sistemine iyi geldigini okumuştum. kullanan bilgisi olan var mi? iyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... Amazon.com.tr
selhan Meraklı Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 312 Tepkime puanı 103 17 Mar 2021 #3 seruhan' Alıntı: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla ... güncel
ozgurs Meraklı Üye Katılım 6 Eyl 2020 Mesajlar 219 Tepkime puanı 40 27 Eki 2021 #4 bilgisi olan yok mudur
selhan Meraklı Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 312 Tepkime puanı 103 1 Kas 2021 #5 ozgurs' Alıntı: bilgisi olan yok mudur Genişletmek için tıkla ... hocam uygundur. yoğun tükettiğinde kuşun ishali varsa ishali anlık giderebilir. hastalık varsa daha geç öğrenebilirsiniz o açıdan iyi olmayabilir.
ozgurs' Alıntı: bilgisi olan yok mudur Genişletmek için tıkla ... hocam uygundur. yoğun tükettiğinde kuşun ishali varsa ishali anlık giderebilir. hastalık varsa daha geç öğrenebilirsiniz o açıdan iyi olmayabilir.